Ups! Jennifer Lopez s-a făcut de râs

16 noiembrie 2015
image
J. Lo a păţit ruşinea într-un concert la Miami

Ghinion! Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez a avut parte de un incident neplăcut. Fermoarul costumului s-a rupt în timp ce dansa cu foc sâmbătă, la spectacolul “iHeartRadio Fiesta Latina” din Miami.

Jennifer Lopez (46 de ani) tocmai se dezlănţuise într-un dans pătimaş când a simţit cum fermoarul s-a făcut praf. În spate i s-a căscat imediat o gaură urâtă prin care i se vedea pielea. Costumul ei bej de care era foarte mândră arăta jalnic, însă nu s-a oprit din cântat.

image
S-a trezit cu o gaură în spate în timp ce dansa

A dansat la fel de îndârjit, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Ba chiar a încercat cât a putut să arate că nu îi păsa de ruşinea  păţită. Însă, după ce a terminat recitalul, s-a aruncat în braţele iubitului mult mai tânăr, Casper Smart, de 28 de ani, care o aştepta în culise. El a sărutat-o şi a mângâiat-o ca s-o consoleze, fiindcă ea era gata să plângă de ciudă.

Se zvoneşte că vedeta, care are o avere de 300 de milioane de dolari, vrea să se căsătorească în secret cu iubiţelul. Jennifer Lopez are doi copii, pe gemenii Max şi Emme, de 6 ani, din căsnicia cu Marc Anthony.

A păţit-o şi Britney Spears

image
Britney Spears

Britney Spears (33 de ani) s-a făcut şi ea de râs recent, în timpul show-ului pe care îl susţinea în Las Vegas. În timp ce cânta şi dansa cu foc, costumul transparent i s-a crăpat brusc în spate. Mai era puţin şi rămânea cu fundul gol în faţa spectatorilor!

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
Victoria Beckham (4) jpg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg
bianca dragusanu png
Victoria Beckham (4) jpg