Leona Lewis, cu burtica de gravidă la vedere, în costum de baie!

Ultima actualizare:

După ce a anunțat de curând să se pregătește să devină mămică pentru prima oară, cântăreața Leona Lewis și-a afișat mândră burtica de gravidă într-un costum de baie care i-a pus rotunjimile în evidență.

Leona Lewis a pozat în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere Foto: Instagram
Leona Lewis a pozat în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere Foto: Instagram

Leona Lewis radiază de fericire de când a anunțat că este însărcinată! Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, a pozat fără rețineri în fața camerei de fotografiat, într-un costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere.

Leona Lewis își arată mândră burtica de gravidă

Optând pentru un costum verde fistic, care se potrivea de minune cu pielea ei bronzată, Leona și-a dezvăluit fericită sarcina, care este deja una avansată.

Artista se află în prezent în vacanță, după ce și-a cerut de curând iertare de la admiratorii săi pentru că a fost nevoită să își anuleze turneul, în cadrul căruia urma să aibă mai multe concerte. Acestea erau însă programate pentru perioada imediat următoare nașterii, așadar artista a decis că are nevoie de mai mult timp pentru recuperare.

Leona Lewis a explicat că a făcut acest lucru deoarece își dorește să fie liniștită după ce îl aduce pe primul ei copil pe lume, lucru care se va întâmpla cât de curând. Momentan, cântăreața nu a dezvăluit sexul bebelușului său.

Artista a mărturisit că nu era sigură dacă poate avea copii

Leona, care urmează să nască în vară, a recunoscut de curând că nu era sigură dacă poate fi mămică, iar vestea i-a umplut inima de bucurie, mai ales că își dorea acest lucru de ceva vreme.

La sfârșitul anului trecut, am aflat că sunt însărcinată în timp ce eram în turneu. A fost cea mai bună veste, pentru că, sincer, nici măcar nu știam dacă voi putea fi mamă. Deși mi-a fost extrem de rău, energia și fețele voastre zâmbitoare au făcut ca fiecare moment  pe scenă să fie uimitor.

De aceea îmi este atât de greu să spun că trebuie să mă retrag din turneu. Sunt atât de încântată să fiu mamă pentru prima dată. Din păcate însă, concertele sunt programate prea devreme...”, spunea ea recent.

Leona Lewis a devenit cunoscută după ce a câștigat „X Factor”

Leona Lewis este căsătorită cu Dennis Jauch încă din 2019, iar acum cei doi vor deveni părinți pentru prima dată. Amintim că artista și-a câștigat notorietatea după ce a câștigat una dintre edițiile concursului „X Factor” din Marea Britanie. Ulterior, aceasta s-a lansat în muzică cu propriile melodii, iar piesa ei „Bleeding Love” a devenit în scurt timp celebră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net