Leona Lewis, cu burtica de gravidă la vedere, în costum de baie!

După ce a anunțat de curând să se pregătește să devină mămică pentru prima oară, cântăreața Leona Lewis și-a afișat mândră burtica de gravidă într-un costum de baie care i-a pus rotunjimile în evidență.

5leona lewis insarcinata png
Leona Lewis a pozat în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere Foto: Instagram

Leona Lewis radiază de fericire de când a anunțat că este însărcinată! Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, a pozat fără rețineri în fața camerei de fotografiat, într-un costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere.

Leona Lewis își arată mândră burtica de gravidă

Optând pentru un costum verde fistic, care se potrivea de minune cu pielea ei bronzată, Leona și-a dezvăluit fericită sarcina, care este deja una avansată.

Artista se află în prezent în vacanță, după ce și-a cerut de curând iertare de la admiratorii săi pentru că a fost nevoită să își anuleze turneul, în cadrul căruia urma să aibă mai multe concerte. Acestea erau însă programate pentru perioada imediat următoare nașterii, așadar artista a decis că are nevoie de mai mult timp pentru recuperare.

Leona Lewis a explicat că a făcut acest lucru deoarece își dorește să fie liniștită după ce îl aduce pe primul ei copil pe lume, lucru care se va întâmpla cât de curând. Momentan, cântăreața nu a dezvăluit sexul bebelușului său.

Artista a mărturisit că nu era sigură dacă poate avea copii

Leona, care urmează să nască în vară, a recunoscut de curând că nu era sigură dacă poate fi mămică, iar vestea i-a umplut inima de bucurie, mai ales că își dorea acest lucru de ceva vreme.

La sfârșitul anului trecut, am aflat că sunt însărcinată în timp ce eram în turneu. A fost cea mai bună veste, pentru că, sincer, nici măcar nu știam dacă voi putea fi mamă. Deși mi-a fost extrem de rău, energia și fețele voastre zâmbitoare au făcut ca fiecare moment  pe scenă să fie uimitor.

De aceea îmi este atât de greu să spun că trebuie să mă retrag din turneu. Sunt atât de încântată să fiu mamă pentru prima dată. Din păcate însă, concertele sunt programate prea devreme...”, spunea ea recent.

stanga
dreapta
3leona lewis insarcinata png
4leona lewis insarcinata png
2leona lewis insarcinata png
1leona lewis insarcinata png
6leona lewis insarcinata png

Leona Lewis a devenit cunoscută după ce a câștigat „X Factor”

Leona Lewis este căsătorită cu Dennis Jauch încă din 2019, iar acum cei doi vor deveni părinți pentru prima dată. Amintim că artista și-a câștigat notorietatea după ce a câștigat una dintre edițiile concursului „X Factor” din Marea Britanie. Ulterior, aceasta s-a lansat în muzică cu propriile melodii, iar piesa ei „Bleeding Love” a devenit în scurt timp celebră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg