Vedete ale căror poze au fost interzise pe Instagram

Această fotografie a fost considerată prea îndrăzneață...
Această fotografie a fost considerată prea îndrăzneață...

Sunt unele celebrități lipsite de inhibiții, care cred în libertatea de expresie și postează adeseori fotografii care ajung fie să fie cenzurate, fie interzise imediat de pe rețelele de socializare.

Vorbim, în general, de femei frumoase și independente, precum Rihanna ori Chrissy Teigen, care au încălcat drepturile de publicare.

Aceste poze au devenit virale și motiv pentru aceste vedete, cât și pentru fanii lor, să atace rețelele de socializare pentru faptul că le-au interzis, deși nu erau atât de revoltătoare. Spre exemplu, ideea că toplessul feminin ar trebui interzis în spațiul public, deși toplessul masculin nu este. #freethenipple, anyone?


    Această fotografie a fost considerată prea îndrăzneață...foto: Instagram
Această fotografie a fost considerată prea îndrăzneață...foto: Instagram

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, este un model Sports Illustrated destul de cunoscut care pozează topless în repetate rânduri, fie că e vorba de rețelele de socializare ori de coperte de reviste celebre sau shootinguri. La un moment dat, una din fotografiile cu tânăra de 30 de ani o înfățișa goală complet, în timp ce era cu o prietenă care o pulveriza cu spray autobronzant. Bineînțeles, nu i s-au văzut complet părțile intime, dar s-au văzut… și Instagramul i-a scos-o. Însă Chrissy nu s-a simțit intimidată. Curând, a postat topless pentru revista W, fotografie pe care a insistat să fie repostată în social media.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce alte fotografii au fost interzise pe Instagram!

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
alexandra dinub jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png