Vedete care s-au sinucis


    Vedete care s-au sinucis. Marilyn Monroe a luat o supradoză de barbituricefoto: AP
Vedete care s-au sinucis. Marilyn Monroe a luat o supradoză de barbituricefoto: AP

Moartea neașteptată a fostei iubite a actorului Jim Carrey ridică puțin cortina de pe o scenă plină de nume grele ale artelor care și-au luat viața, copleșite de tristețe, neîmplinirile din viața personală sau dependențele de alcool și droguri. Actori, cântăreți, scriitori celebri completează o listă nefastă de vedete care s-au sinucis.

Iubita lui Jim Carrey (53 de ani) și-a pus capăt zilelor, luni noapte (28 septembrie). Cathriona White, un make-up artist de succes, avea doar 28 de ani. Prietenii ei i-au descoperit cadavrul în locuința sa din Los Angeles, în SUA. Cathriona White ar fi luat o supradoză, după ce s-ar fi certat cu celebrul actor de comedie. Cauza oficială a morții va fi stabilită după efectuarea autopsiei, dar oamenii legii sunt foarte siguri că este vorba de o sinucidere. Moartea tragică a Cathrionei trimite la o serie lungă de vedete care s-au sinucis, învinse de depresie, când toată lumea credea că nu le lipsea nimic pentru a fi fericite.

Vedete care s-au sinucis. Actorul Sawyer Sweeten, copilul-vedetă din Dragul de Raymond

Vedete care s-au sinucis. Sawyer Sweeten s-a împușcat pe veranda casei părinților săi
Vedete care s-au sinucis. Sawyer Sweeten s-a împușcat pe veranda casei părinților săi

Sawyer Sweeten (1995-2015) Puștiul-vedetă din serialul de succes Everybody loves Raymond / Dragul de Raymond și-a luat viața la numai 19 ani. Sawyer s-a împușcat pe veranda din fața casei părinților săi din Texas. Familia actorului a anunțat tragedia printr-un comunicat emoționant în care îi implora pe toți să fie alături de cei pe care îi iubesc. "Suntem devastaţi şi anunţăm că iubitul nostru frate, fiu şi prieten, Sawyer Sweeten, şi-a luat viaţa. În acest moment delicat, familia noastră cere să îi fie respectată intimitatea şi vă imploră să fiţi aproape de cei pe care îi iubiţi."

Vedete care s-au sinucis. Actorul Robin Williams, drama din spatele zâmbetului blând

Vedete care s-au sinucis. Robin Williams s-a spânzurat
Vedete care s-au sinucis. Robin Williams s-a spânzurat

Robin Williams (1951-2014) Moartea unuia dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood i-a șocat pe toți cei care nu credeau că în spatele zâmbetului lui Robin Williams se ascundea o teribilă dramă. Anchetatorii au stabilit că actorul s-a sinucis prin spânzurare, iar în organismul său nu au fost găsite urme de alcool sau droguri. Câștigătorul unui Oscar pentru rolul din Good Will Hunting suferea de depresie și se lupta de ani buni cu dependența de alcool și droguri. După o abstinență de 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată, însă lucrurile s-au înrăutățit anul trecut, cu câteva luni înainte ca actorul să-și ia viața. Trupul său a fost incinerat, iar cenușa a fost împrăștiată în largul Pacificului.

Vedete care s-au sinucis. Creatoarea de modă L’Wren Scott, fosta iubită a solistului de la Rolling Stones

Vedete care s-au sinucis. L'wren Scott, aici alături de Mick Jagger, s-a spânzurat
Vedete care s-au sinucis. L'wren Scott, aici alături de Mick Jagger, s-a spânzurat

L’Wren Scott (1964-2014) Creatoarea de modă L’Wren Scott, fosta parteneră de viaţă a rockerului Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, s-a sinucis prin spânzurare cu o eşarfă, în apartamentul ei newyorkez, la vârsta de 50 de ani. „Încă nu reuşesc să înţeleg de ce iubita şi cea mai bună prietenă a mea şi-a sfârşit viaţa într-un mod atât de tragic. Era o prezenţă extraordinară, iar talentul ei era admirat de toată lumea“, a spus Mick Jagger, care se afla în Australia la aflarea veştii morţii acesteia. Creaţiile designerului britanic erau apreciate în rândul vedetelor de la Hollywood, printre care actriţa Nicole Kidman, dar şi de prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama. Se pare că datoriile personale și ale casei de modă pe care o conducea au determinat-o să recurgă la acest gest.

Vedete care s-au sinucis. Creatorul de modă Alexander McQueen nu a putut trece peste moartea mamei

Vedete care s-au sinucis. Alexander McQueen s-a spânzurat în ziua în care trebuia să participe la înmormântarea mamei sale
Vedete care s-au sinucis. Alexander McQueen s-a spânzurat în ziua în care trebuia să participe la înmormântarea mamei sale

Alexander McQueen (1969-2010) Celebrul creator de modă britanic s-a sinucis prin spânzurare la câteva zile după ce mama sa a murit. Designerul preferat de vedete precum Sarah Jessica Parker, Naomi Campbell, Kate Moss sau Lady Gaga McQueen suferea de depresie, anxietate şi insomnie. Designerul britanic a mai avut câteva tentative de sinucidere, iar în mai şi iunie 2009 s-a aflat la un pas de moarte, în urma unor supradoze de droguri. Trupul său neînsufleţit a fost descoperit în apartamentul său din cartierul londonez Mayfair, pe 11 februarie 2010, cu o zi înainte de înmormântarea mamei sale, Joyce.

Vedete care s-au sinucis. Cântărețul Kurt Cobain a murit la fatidica vârstă de 27 de ani

Vedete care s-au sinucis. Liderul trupei Nirvana s-a împușcat
Vedete care s-au sinucis. Liderul trupei Nirvana s-a împușcat

Kurt Cobain (1967-1994) Deși s-a speculat mult pe tema morții artistului aflat pe culmile gloriei, autoritățile au stabilit că a fost vorba despre o sinucidere prin împușcare. Cobain a intrat astfel în galeria tristă a artiștilor care au încetat din viața la fatidica vârstă de 27 de ani. Se pare că mama cântărețului i-ar fi spus la un moment dat: "Nu te alătura acelui club stupid". Bărbatul şi-a justificat gestul într-un bilet de adio în care spunea că nu mai simte entuziamnul de a compune sau de a asculta muzică. În urma analizelor toxicologice în sângele lui s-a găsit o cantitate considerabilă de heroină şi Valium.

Vedete care s-au sinucis. Cântăreața Dalida și-a cerut iertare într-un bilet de adio

Vedete care s-au sinucis. Dalida a luat o supradoză de barbiturice
Vedete care s-au sinucis. Dalida a luat o supradoză de barbiturice

Dalida (1933-1987) Iolanda Christina Gigliotti, cunoscută sub numele Dalida, este cotată drept una dintre cele mai cunoscute șase cântărețe din lume. Născută la Cairo, în Egipt, a avut dublă cetățenie, italiană și franceză. În luna mai a anului 1987 s-a sinucis cu o supradoză de barbiturice. A lăsat un bilet de adio, în care spune că viața ei devenise insuportabilă și își cere scuze pentru acest gest. În ciuda unei cariere de succes, viața cântăreței a fost marcată de relații eșuate și moartea violentă a multor persoane apropiate.

Vedete care s-au sinucis. Marilyn Monroe, ținta teoriilor conspirației

Vedete care s-au sinucis. Marilyn Monroe a luat o supradoză de barbiturice
Vedete care s-au sinucis. Marilyn Monroe a luat o supradoză de barbiturice

Marilyn Monroe (1926-1962) Una dintre cele mai sexy actrițe ale secolului XX și imaginea-simbol a anilor '50-'60 s-a sinucis la 36 de ani, cu o supradoză de barbiturice. Moartea ei este și astăzi un subiect controversat: în ciuda unei cariere extraordinare la Hollywood, Marilyn Monroe suferea de depresie. Cu privire la moartea ei s-au făcut numeroase speculații, una dintre cele mai răspândite teorii ale conspirației fiind că actrița ar fi fost ucisă.

Vedete care s-au sinucis. George Reeves, primul interpret al lui Superman

Vedete care s-au sinucis. George Reeves a fost găsit împușcat în gură
Vedete care s-au sinucis. George Reeves a fost găsit împușcat în gură

George Reeves (1914-1959) Actorul care l-a întruchipat pentru prima oară pe Superman a fost găsit mort în vara anului 1959, împușcat în gură. Verdictul poliției din Los Angeles a fost "sinucidere". Motivul: eșecul din viața profesională. Actorul simțea că succesul nu îi mai surâdea. Nu mai reușea să găsească nici un contract convenabil cu o casă de producție.

Vedete care s-au sinucis. Scriitorul Ernest Hemingway s-a împușcat cu arma preferată

Vedete care s-au sinucis. Ernest Hemingway s-a împușcat cu arma preferată
Vedete care s-au sinucis. Ernest Hemingway s-a împușcat cu arma preferată

Ernest Hemingway (1899-1961) Unul dintre cei mai cunoscuți scriitori americani din istorie, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, și-a petrecut ultima parte a vieții în spital, confuz, cu accese de paranoia. S-a sinucis în 1961 cu arma sa preferată. Printre cele mai cunoscute scrieri ale sale se numără Bătrânul și marea, Adio, arme!, Zăpezile de pe Kilimanjaro sau Pentru cine bat clopotele.

Vedete care s-au sinucis. Scriitoarea Virginia Woolf și-a umplut buzunarele cu pietre și a intrat în râu

Vedete care s-au sinucis. Virginia Woolf s-a înecat
Vedete care s-au sinucis. Virginia Woolf s-a înecat

Virginia Woolf (1882-1941) Scriitoarea de origine britanică s-a sinucis în urma unei crize puternice de depresie. Felul în care a ales să o facă a inspirat cartea Orele, a scriitorului Michael Cunningham, și filmul cu același nume. Virginia Woolf a îmbrăcat paltonul, și-a umplut buzunarele cu pietre și a intrat în apa râului Ouse, din apropierea casei sale din Sussex. Trupul neînsuflețit a fost găsit aproape o lună mai târziu de soțul ei. Cele mai cunoscute opere ale scriitoarei sunt Doamna Dalloway, Spre far și Orlando.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png