Vedete care sunt mână spartă. Pe ce-și cheltuie lunar banii?

simeon stalpnicul png
Angelina Jolie își golește buzunarele de dragul copiilor eifoto: Hepta

Câștigă milioane dintr-un singur proiect, dar și cheltuiesc milioane de dolari pe întreținerea lor și a familiei lor. Care sunt cheltuielile lunare pe care le au celebritățile?

Jennifer Aniston

Vedeta serialului “Friends” cheltuie 10.000 de dolari în fiecare lună pentru a arăta așa cum arată. Ia săptămânal ședințe de yoga, cu un yogin cât se poate de scump, care percepe 900 de dolari pe o singură oră. Actrița face peelinguri faciale, care costă cam 1000 de dolari, și tratamente pentru ten, care nu sunt nici ele ieftine – în jur de 600 de dolari unul. Și, cum obrazul subțire cu cheltuială mare se menține, Jennifer dă câte 800 de dolari în fiecare lună numai pe creme de față.

Brad Pitt & Angelina Jolie

Știu ce o să spuneți, nu mai sunt un cuplu. Și aveți perfectă dreptate, dar asta nu înseamnă că nu mai au cheltuieli comune cu cei șase copii ai lor. Se pare că ambii părinți cheltuie în jur de 10 milioane de dolari pe an numai cu odraslele lor. Păi, numai dădacele lor au împreună salarii de 900.000 de dolari anual. Profesorii particulari ai copiilor primesc și ei 1 milion de dolari doar pentru că fac lecții cu minorii Jolie-Pitt și îi însoțesc oriunde în lume pentru a le preda materiile școlare. Alte cheltuieli reprezintă călătoriile cu avioane private – care se ridică la 5 milioane de dolari – , hainele celor mici costă și ele în jur de 96.000 de dolari, pe mâncare se duc 36.000 de dolari, iar 7.000 de dolari sunt alocați pentru petrecerile aniversare. Copii privilegiați!

Citește pe www.okmagazine.ro continuarea acestui articol!

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
George Simion protest AUR Piața Victoriei FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
edi iordanescu selectioner jpg
image
image
image
image
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg