Vedetele care jură că nu au apelat la botox, dar au faţa de acum 10 ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au descoperit elixirul tinereţii! Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Kylie Minogue şi Renee Zellweger arată la fel ca acum 10 ani. Se jură că n-au apelat la botox.

Insistă că nu au făcut operaţii estetice şi nici nu şi-au injectat botox! Divele au faţa fără nici un rid, aşa cum o aveau şi în urmă cu zece ani. Se jură că folosesc cu totul alte procedee pentru ca să nu îmbătrânească.

Binecunoscută pentru rolul din serialul ”Prietenii tăi”, Jennifer Aniston, în vârstă de 51 de ani, a spus clar, în repetate rânduri, că nici nu vrea să audă de botox. Vedeta, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a mărturisit că preferă să folosească tratamente non-invazive, cum ar fi terapia cu laseri, pentru a lupta împotriva ridurilor. De asemenea, ia suplimente cu colagen ca să nu-i îmbătrânească pielea.

Actriţa Nicole Kidman, în vârstă de 53 de ani, este la fel de frumoasă, de când o ştim. Are ten de porţelan, fără riduri, dar zice că nu mai foloseşte botox. Ea recunoaşte că a încercat botoxul şi regretă că a făcut-o. Nu mai putea să-şi mişte faţa, din această cauză. Insistă, însă, că nu a făcut niciodată operaţii estetice. Diva, cu averea de 250 de milioane de dolari, susţine că foloseşte numai creme de protecţie solară şi creme împotriva ridurilor, ca să-şi păstreze tenul perfect. 

simeon stalpnicul png

Jennifer Lopez, de 51 de ani, s-a revoltat recent când o persoană care o urmăreşte pe o reţea socială a acuzat-o că foloseşte ”tone de botox”. Diva a spus că în viaţa ei nu a apelat la aşa ceva sau la operaţii estetice. JLo, care are o avere de 400 de milioane de dolari, susţine că îşi păstrează pielea fără riduri cu creme din colecţia ei de produse de frumuseţe şi cu uleiuri naturale.

Cântăreaţa Kylie Minogue, de 52 de ani, a mărturisit că a încercat botoxul în 2009, dar a renunţat repede, fiindcă nu i-a plăcut rezultatul. Diva cu averea de 100 demilioane de dolari zice că foloseşte creme antirid şi un produs pentru exfolierea pielii.

Actriţa Renée Zellweger, de 51 de ani, de două ori laureată cu premiul Oscar, zice şi ea că nu foloseşte botox. Vedeta cu o avere de 90 de milioane de dolari susţine că odihna şi faptul că se menţine fericită, luându-şi o lungă pauză de filmări, o ajută să se menţină.

image
image
image
image
image
image
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png