Vedetele de la Hollywood își acoperă fețele cu cele mai scumpe și extravagante măști

Ultima actualizare:

    Natalie Portman a ales o mască ce imită materialul de blugiFoto: Profimedia
Natalie Portman a ales o mască ce imită materialul de blugiFoto: Profimedia

O nouă modă, lansată de pandemie! Vedetele se tem de virusul COVID-19 și nu ies din casă fără să poarte mască, dar nu o mască fără pretenții. Se întrec să fie deosebite!

S-au conformat să poarte mască, de teama pandemiei de COVID-19, fiindcă în SUA situația e cea mai gravă din lume, cu 4.102.002 de cazuri și 146.198 de decese. Însă nu pot să accepte orice protecție, ca oamenii de rând. Vedetele de la Hollywood care se întreceau înainte în ținute de fițe se întrec acum să aibă cele mai sofisticate și mai scumpe măști. Julia Roberts (52 de ani) a fost surprinsă, recent, la cumpărături, în Malibu, purtând o mască personalizată, cu chipul fostului președinte Barack Obama, de 30 $. Brigitte Nielsen (57 de ani) și-a pus o mască de 500 $, ca să iasă în parc, în California. Ben Affleck (47 de ani) a ales o mască alb cu bleu, de 25 $, pentru a se asorta la ținuta sa, la plimbare în Brentwood.

Vedetele își asortează masca la ținute

Prietenul său, Matt Damon (49 de ani) și-a pus o mască neagră marca Wolford, de 22 $, în timp ce îi făcea o vizită. Charlize Theron (44 de ani) nu pleacă nicăieri fără masca ei Redbubble, de 15 $. Vedeta TV Kim Kardashian (39 de ani), care ține enorm să șocheze la ținute, și-a pus o mască de fițe ce imită culoarea feței și are pietre semiprețioase, de 500 $. Jennifer Lopez a fost surprinsă în New York cu mască frumos colorată, Redbubble, de 15 $. Angelina Jolie (45 de ani) a ieșit la restaurant în West Hollywood cu mască albă, de 15 $, asortată la îmbrăcăminte. Tori Spelling (47 de ani), și-a pus mască Gucci, de 20 $, în Malibu. Tot în Malibu, la cumpărături, Reese Witherspoon a ieșit cu o mască cu pătrățele Redbubble, de 15 $. La Londra, Tom Cruise (58 de ani) a aterizat cu elicopterul pe un tern de golf purtând o mască neagră de 22 $. Natalie Portman și-a luat o mască de 12 dolari care imită materialul de blugi, ca să se asorteze cu blugii, pentru o plimbare în California.  

image
image
image
image
image
image
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg