Vești proaste pentru Shakira! Ce veste îngrijorătoare i-au dat medicii

Ultima actualizare:

    Shakira se recuperează în urma unei hemoragii severe a corzilor vocale Foto:Arhivă personală
Shakira se recuperează în urma unei hemoragii severe a corzilor vocale Foto:Arhivă personală

Îndrăgita cântăreață de origine columbiană Shakira trece prin cea mai neagră perioadă din viața ei și a primit o veste cât se poate de proastă de la medici. Dacă acum ceva timp a fost sfătuită să își anuleze câteva concerte pentru a-și menaja corzile vocale care au suferit o sângerare din cauza efortului îndelungat, acum Shakira a fost anunțată că riscă să își piardă vocea.

Shakira plănuia să se opereze pentru a remedia problemele pe care le întâmpinase în urma unei hemoragii puternice a corzilor vocale, dar în urma unui consult amănunțit, medicii i-au dat o veste proastă. O evetuală operație nu ar face nimic altceva decât să îi crească șansele de a-și pierde vocea cu până la 80&, informează o publicație spaniolă. Așadar, vedeta a decis să renunțe la operație și să urmeze un tratament bazat pe cortizon. Timp de aproximativ o lună, Shakirei i s-a recomandat să vorbească cât mai puțin posibil, pentru a nu-și forța suplimentar corzile vocale deja slăbite. Coșmarul Shakirei a început în noiembrie 2017, atunci când a fost nevoită să își amâne toate spectacolele programte din cauza unei hemoragii pe corzile vocale. 

 "La ordinul medicului , datele turneului 'El Dorado World Tour' din Europa au fost amânate pentru 2018. Ca urmare a hemoragiei la corzile vocale, Shakira este obligată să-şi amâne orice prestaţie pentru a i se permite să se îngrijească corect înainte de a-şi relua turneul mondial şi a evita orice afecţiune suplimentară. Suntem în măsură să vă oferim informaţii privind datele amânării şi diferitele opţiuni care vor fi propuse fanilor", preciza compania care promova turneul Shakirei într-un comunicat de presă. 

Turneul european ar fi trebuit să înceapă pe 11 noiembrie, dar ținând cont că starea de sănătate a artistei nu s-a îmbunătățit, nu se cunoaște care este data în cara acesta va fi reluat fără să prezinte un risc pentru artistă. 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net