Vești tragice pentru Michael Douglas! Cât ar mai avea de trăit


    Michael Douglas (71 de ani)foto: Getty
Michael Douglas (71 de ani)foto: Getty

Celebrul actor Michael Douglas (71 de ani) a fost diagnosticat cu cancer la limbă în anul 2010. Ulterior, la mai puțin de un an de la vestea dramatică, Catherine Zeta-Jones (46 de ani), soția lui, a anunțat că a învins cancerul.

La aproximativ cinci ani de la fericitul anunț, Michael Douglas ar fi primit un verdict tragic. Surse ale publicațiilor Radar Online și Hollywood News Daily susțin că actorul s-ar confrunta din nou cu boala, care ar fi recidivat. În plus, medicii i-ar fi spus că mai are numai șase luni de trăit, potrivit moviepilot.com.

Reprezentanții săi au declarat că nu mai suferă de cancer, dar recent, actorul a început să își rescrie testamentul, să își vândă bunurile și a plecat la locuința sa din Insulele Bermude, pentru a-și „pune ordine în gânduri” și a se gândi la viața sa.

„Ochii lui Michael s-au umplut de lacrimi când a revizitat paradisul în care au condus predecesorii lui. S-a uitat cu tristețe, peste umăr, la apă, știind că este posibil să nu mai vadă niciodată locul în care vrea ca cenușa lui să fie împrăștiată”, au relatat sursele.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
FotoJet (1) jpg
Arab jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
image
image
image
image
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg