Vezi Nunta regală, în direct la E! Entertainment

simeon stalpnicul png
Harry și Meghan se vor căsători în data de 19 maicopyright 2017 Max Mumby/Indigo/Getty

Pe 19 mai, întreaga Planetă își pune activitățile pe pauză, pentru a viziona cel mai așteptat eveniment al anului, nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

E! Entertainment te invită la un festin jurnalistic dedicat ceremoniei regale, care va debuta pe 9 mai, la ora 22.00, cu “The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan” un program special despre nunți, ce aduce în prim plan viitorul prințeselor moderne, studiind viața a trei femei memorabile: Diana, Prințesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, și Meghan Markle.

simeon stalpnicul png
copyright 2017 Max Mumby/Indigo/Getty

Pe 19 mai, de la ora 12.00, programul continuă cu „E! Live From The Royal Wedding”, o transmisiune de cinci ore în direct, de la Castelul Windsor, găzduită de expertul în cultură pop Giuliana Rancic, celebrity fashion stylist Brad Goreski, expertul regal E! News Chief Correspondent Melanie Bromley și prezentatoarea E! din Regatul Unit, Sarah-Jane Crawford.

Pe 20 mai, de la 23.00, vedem “E! Royal Wedding Rundown”, o recapitulare de o oră, imediat după transmisiunea în direct a evenimentului istoric difuzat de E!. 

E! Entertaiment se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

Fanii E! News de pe Instagram vor afla cele mai noi știri legate de evenimentul din 19 mai prin Instagram Stories. Imagini exclusive din culise vor fi disponibile pe E! News în digital și @enews pe platformele sociale (Instagram, Twitter si Facebook), dar și @e_news pe Snapchat. 

Urmărește E!Entertaiment Romania pe Facebook. 

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub iosif rotaru png
cub bromania png
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
taul mare rosia jpeg
Ruşii de la Gazprom încă mai studiază traseul South Stream
image
image
image
image
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png