Viața blestemată a fiicei lui Elvis Presley. Lisa Marie a trăit experiențe greu de înțeles

Lisa Marie Presley a murit la doar 54 de ani. Vestea că fiica marelui Elvis s-a stins din viață a șocat o lume întreagă. Cauza decesului a fost un stop cardiac, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Moartea ei vine la mai bine de doi ani după cea mai recentă tragedie care o distrusese emoțional: sinuciderea fiului ei, Benjamin.

Fiul ei avea doar 27 de ani când și-a pus capăt zilelor. După moartea acestuia, Lisa Marie Presley se retrăsese din lumina reflectoarelor. Însă, nu a fost singura tragedie prin care a trecut. Parcă a fost urmărită de blestem toată viața.

Citește și: Drama vieţii ei. Lisa Marie Presley şi-a descoperit tatăl, pe Elvis, mort în casă. Avea 9 ani atunci

Dramele prin care a trecut Lisa Marie Presley

A fost în lumina reflectoarelor și urmărită de o lume întreagă de când s-a născut. Era doar o copilă când și-a găsit tatăl mort în casă, a fost dependentă de droguri, fiul ei s-a sinucis, a trecut prin patru divorțuri, a pierdut custodia gemenelor din ultimul mariaj și a rămas și fără averea de 100 de milioane de dolari lăsată în urmă de Elvis.

A recunoscut public că a folosit opioide și cocaină, pe care a început să le consume din 2008, după ce s-au născut gemenele ei, Vivienne și Finley. Acesta a fost și motivul pentru care a pierdut custodia lor, după ce a divorțat de Michael Lockwood.

„A fost nevoie doar de o rețetă pe termen scurt de opioide în spital pentru că să simt nevoia să le iau în continuare”, a mărturisit Lisa Marie Presley, conform Știrile Pro TV.

Iată și: Lisa Marie Presley, imaginea durerii sfâşietoare alături de fiica sa, Riley

Și-a descoperit tatăl mort în casă

Atât Elvis Presley, tatăl ei, cât și Michael Jackson, fostul ei soț, au murit din cauza complicațiilor provocate de consumul de droguri. Lisa Marie Presley avea doar nouă ani atunci când l-a găsit pe artist mort în casă, cu fața în jos, așezat pe covor.

Uite și: Cum arată cele trei nepoate ale lui Elvis Presley. Una dintre ele este la fel de talentată ca regele Rock'n'Roll

A divorțat de patru ori

Nu a avut deloc noroc în dragoste. S-a căsătorit prima dată cu Danny Keough, în anul 1988., dar au divorțat după șase ani. Din relația lor au venit pe lume doi copii: Riley și fratele ei, Benjamin. Cel din urmă s-a sinucis. În ultima perioadă a vieții ei, Lisa Marie Presley și Danny Keough redeveniseră apropiați.

Următorii soți ai fiicei lui Elvis Presley au fost: Michael Jackson, Nicolas Cage și Michael Lockwood, cu care are fetițele gemene. Recent, Lisa reapăruse în public, cu ocazia lansării filmului Elvis, în care actorul Austin Butler joacă rolul principal.

Citește și: Michael Jackson cânta ca să ajungă la orgasm, iar Lisa Marie Presley nu-l vedea niciodată nemachiat în pat

Fiul ei s-a sinucis

Benjamin avea doar 27 de ani atunci când și-a pus capăt zilelor, iar în organismul lui s-au găsit urme de alcool și de cocaină. S-a împușcat în casa familiei din Calabasas, după ce s-a certat cu Diana Pinto, iubita lui cu care avea o relație de trei ani. Fiul Lisei mai încercase să se sinucidă și cu șase luni mai devreme și fusese inclusiv la dezintoxicare de patru ori, dar nu a terminat niciodată recuperarea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png