Victoria Beckham a vorbit deschis despre divorţul de David

Ultima actualizare:

    Victoria şi David Beckham sunt căsătoriţi din 1999foto: Getty
Victoria şi David Beckham sunt căsătoriţi din 1999foto: Getty

Victoria Beckham a vorbit pentru prima oară despre zvonurile că ea şi David ar divorţa, într-un interviu acordat revistei Vogue. Fosta membră a trupei Spice Girls a declarat că de când a început relaţia cu fostul fostbalist au existat astfel de discuţii în spaţiul public.

Victoria, care s-a căsătorit cu David în 1999, a povestit că ea şi soţul ei au învăţat să ignore aceste zvonuri. "Oamenii inventează poveştile astea de când suntem împreună, de 20 de ani, aşa că eu şi David nu le mai băgăm în seamă şi ne trăim viaţa. Dar ele îi afectează pe cei din jurul nostru şi nu e corect", a declarat Victoria, conform mirror.co.uk.

Vedeta, care are patru copii cu fostul fotbalist, a mai adăugat: "Am realizat că suntem mai puternici împreună decât individual. Nici unul dintre noi nu ar fi ajuns unde a ajuns acum dacă nu eram împreună. E vorba despre unitatea familiei". 

Victoria a acordat interviul Vogue pentru a marca zece ani de când a început brandul de modă şi apare într-un pictorial alături de copiii săi, deşi David este absent de pe prima pagină. El a publicat, însă, o imagine cu coperta revistei, alături de un mesaj în care spune cât de mândru e de reuşitele soţiei sale. "Victoria a muncit atât de mult şi are o poveste incredibilă de succes, iar eu sunt atât de mândru de ea. Sunt fericit că pot să îi susţine visele", a fost mesajul publicat de Beckham pe pagina sa de Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net