Victoria Beckham are 100 de poşete din 130 de crocodili

simeon stalpnicul png
Victoria Beckham Foto: Hepta

E obsedată de piele şi de blănuri! Victoria Beckham are 100 de poşete Hermes din piele de crocodil. Jurnaliştii au estimat că 130 de astfel de reptile au fost ucise pentru confecţionarea genţilor.

Cântăreaţa Victoria Beckham (44 de ani), fostă membră a trupei Spice Girls, este o campioană a eleganţei.

simeon stalpnicul png
Una dintre poşetele preferate, din piele de crocodil

La averea pe care o are împreună cu soţul său, fost celebru fotbalist, David Beckham (43 de ani), de 450 de milioane de dolari, îşi permite orice. Jurnaliştii de la ziarul “Daily Mail” au descoperit că are o colecţie impresionantă de genţi de crocodil. Însă diva, care e obsedată de piele, mai are o mulţime de alte poşete, portofele, curele, pantaloni, fuste, rochii, geci şi peste 1.000 de perechi de pantofi pentru care au trebuit să moară o mulţime de alte animale. Astfel, după calculul jurnaliştilor britanici, din pielea a 43 de struţi au fost confecţionate multe dintre articolele sale vestimentare şi o parte din încălţămintea ei.

simeon stalpnicul png

Însă Victoriei îi plac şi genţile şi portofelele din piele de bovină. Jurnaliştii spun că 150 de vaci sau 600 de viţei au fost sacrificaţi pentru poşetele ei. Din blăniţa a 780 de miei i-au fost confecţionate haine de iarnă şi mănuşi de când s-a lansat, în 1994, cu Spice Girls. Victoria are însă şi genţi din piele de şarpe. Jurnaliştii nu au putut estima însă câte astfel de reptile au fost ucise pentru poşetele ei.

Însă au menţionat că, anual, 440.000 de pitoni sunt omorâţi în Indonezia, Malaezia şi Vietnam pentru confecţionarea de genţi, pantofi şi alte accesorii. Pentru a face o poşetă este nevoie de cel puţin trei şerpi. Pentru alte piese vestimentare din garderoba Victoriei, au mai fost ucişi 16 bivoli, 313 şopârle şi 63 de capre. Preţurile sunt uriaşe, dar jurnaliştii nu oferă decât exemplul poşetei roz de struţ care a costat 55.745 de dolari (circa 224.178 de lei). Victoria Beckham nu concepe să poate de două ori aceiaşi haină. Poşetele scumpe le schimbă ca pe nişte şosete.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
senat george calin inquamphotos
Activiștii „Partidul Morților” au organizat un miting la mormântul Mariei Ivanovna și al lui Vladimir Spiridonovici Putin Foto Facebook/ Partidul Morților
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg