Victoria Beckham are 100 de poşete din 130 de crocodili


    Victoria Beckham Foto: Hepta
Victoria Beckham Foto: Hepta

E obsedată de piele şi de blănuri! Victoria Beckham are 100 de poşete Hermes din piele de crocodil. Jurnaliştii au estimat că 130 de astfel de reptile au fost ucise pentru confecţionarea genţilor.

Cântăreaţa Victoria Beckham (44 de ani), fostă membră a trupei Spice Girls, este o campioană a eleganţei.


    Una dintre poşetele  preferate, din piele de crocodil
Una dintre poşetele preferate, din piele de crocodil

La averea pe care o are împreună cu soţul său, fost celebru fotbalist, David Beckham (43 de ani), de 450 de milioane de dolari, îşi permite orice. Jurnaliştii de la ziarul “Daily Mail” au descoperit că are o colecţie impresionantă de genţi de crocodil. Însă diva, care e obsedată de piele, mai are o mulţime de alte poşete, portofele, curele, pantaloni, fuste, rochii, geci şi peste 1.000 de perechi de pantofi pentru care au trebuit să moară o mulţime de alte animale. Astfel, după calculul jurnaliştilor britanici, din pielea a 43 de struţi au fost confecţionate multe dintre articolele sale vestimentare şi o parte din încălţămintea ei.

simeon stalpnicul png

Însă Victoriei îi plac şi genţile şi portofelele din piele de bovină. Jurnaliştii spun că 150 de vaci sau 600 de viţei au fost sacrificaţi pentru poşetele ei. Din blăniţa a 780 de miei i-au fost confecţionate haine de iarnă şi mănuşi de când s-a lansat, în 1994, cu Spice Girls. Victoria are însă şi genţi din piele de şarpe. Jurnaliştii nu au putut estima însă câte astfel de reptile au fost ucise pentru poşetele ei.

Însă au menţionat că, anual, 440.000 de pitoni sunt omorâţi în Indonezia, Malaezia şi Vietnam pentru confecţionarea de genţi, pantofi şi alte accesorii. Pentru a face o poşetă este nevoie de cel puţin trei şerpi. Pentru alte piese vestimentare din garderoba Victoriei, au mai fost ucişi 16 bivoli, 313 şopârle şi 63 de capre. Preţurile sunt uriaşe, dar jurnaliştii nu oferă decât exemplul poşetei roz de struţ care a costat 55.745 de dolari (circa 224.178 de lei). Victoria Beckham nu concepe să poate de două ori aceiaşi haină. Poşetele scumpe le schimbă ca pe nişte şosete.

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley
elena gheorghe   familie jpg