Victoria Beckham, ca la înmormântare?! Cum s-a afișat vedeta la nunta regală

simeon stalpnicul png
Victoria Beckham a fost subiect de amuzament pe internet, datorită ținutei sale Foto: Getty

Alegerea ținutei pentru o nuntă de o asemenea amploare este, într-adevăr, destul de dificilă. Însă, având în vedere că Victoria Beckham dispune de un bagaj larg de cunoștințe într-ale modei, fiind designer vestimentar, aceasta a fost dur criticată în mediul online, pentru modalitatea în care a decis să se afișeze la nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle.

Meghan Markle s-a aflat în centrul atenției în cadrul ceremoniei religioase de la Castelul Windsor, purtând o rochie spectaculoasă de mireasă și un voal pe măsură. Totuși, pe cât de multe complimente a primit mireasa, tot atât de multe comentarii negative au primit și persoanele care au dat greș cu privire la ținutele cu care s-au afișat la grandiosul eveniment. Printre „nefericitele alegeri vestimentare” s-a aflat și ținuta Victoriei Beckham, soția fostului fotbalist David Beckham, care a fost comparată în mediul online, cu o rochie pentru înmormântare. De parcă sobrietatea rochiei de culoare închisă nu era de ajuns, fosta membră de la Spice Girls a decis să poarte drept accesoriu, o plasă neagră de pus pe cap, care, de asemenea, a dus cu gândul la o ceremonie funerară. 

simeon stalpnicul png
Victoria Beckham a greșit evenimentul, în perspectiva multor internauți de pe TwitterFoto: Getty

Dacă alegerea vestimentară nu a fost, în ochii multora, deloc adecvată pentru un astfel de eveniment, se pare că nici atitudinea nu a salvat-o pe Victoria! Aceasta a ajuns la Castelul Windsor de brațul soțului ei, care era bine-dispus, așa cum se cuvine la o astfel de ocazie fericită, însă, creatoarea de modă nu a schițat nici măcar un zâmbet. Fotografii au surprins-o încruntându-se și emanând o stare generală de.... irascibilitate sau plictiseală. Totuși, Victoria a fost printre puținii norocoși care au fost chemați să celebreze alături de Prințul Harry și Meghan Markle, cu ocazia nunții lor, iar fanii se așteptau ca aceasta să se prezinte într-un alt mod. Este cunoscut însă faptul că Victoria are mereu această expresie facială neutră, deci probabil faptul că s-a afișat în acest mod la nunta regală, nu are legătură cu buna ei dispoziție. Însuși faptul că a răspuns invitației celor doi miri arată că le este alături acestora în marea lor zi și că se bucură pentru uniunea dintre cei doi. 

simeon stalpnicul png
În timp ce soțul ei zâmbea, Victoria părea iritată și plictisită Foto: Getty

Totuși, internauții de pe Twitter nu au fost atât de înțelegători. Mulți dintre aceștia i-au criticat dur ținuta fostei cântărețe, în vârstă de 44 de ani, susținând că ar fi mai degrabă potrivită pentru o înmormântare, nu pentru un eveniment fericit, cum ar fi o nuntă, mai ales că vorbim despre nunta regală. „Își dă oare Victoria seama că asta nu este o înmormântare?!”, a întrebat ironic un utilizator al Twitter-ului. Alți internauți au folosit platforma pentru a critica eterna expresie facială a Victoriei: „Cineva ar trebui să vorbească cu Victoria Beckham...Dacă ne luam după expresiile ei faciale, am crede că se află la o înmormântare.”

simeon stalpnicul png
Victoria și David Beckham, la nunta regală organizată la Castelul Windsor Foto: Getty
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
blog unteanu
Mobilizare in Rusia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png