Victoria Beckham îi pune la punct pe cei care i-au criticat ținuta de la nunta regală

Ultima actualizare:

    David Beckham și VictoriaFoto AFP
David Beckham și VictoriaFoto AFP

Victoria Beckham a fost foarte criticată după nunta regală, unde a purtat o rochie care a fost asemănată cu una pentru înmormântare. Cu toate acestea, s-a scris despre ea că ar fi fost și nervoasă pe tot parcursul evenimentului. Victoria Beckham a atras atenția la nunta regală pentru ținuta pe care a purtat-o. Deși a fost criticată că ar fi purtat o ținută nepotrivită unui asemenea eveniment, Victoria s-a apărat imediat.

În cadrul evenimentului, mai multe vedete au ales să poarte ținute tot mai elegante, însă pentru Victoria Beckham lucrurile nu au stat atât de bine, iar ea a fost dur criticată pe internet pentru că a purtat o ținută cam nepotrivită pentru un eveniment atât de importnat. Ba mai mult, ea a fost judecată că ar fi stat tot timpul supărată.


    Victoria și David BeckhamFoto: Getty
Victoria și David BeckhamFoto: Getty

Victoria s-a apărat imediat și a mărturisit că ea s-a îmbrăcat cum a simțit și a fost bucuroasă că nu a fost însărcinată așa cum a fost la nunta Prințului William cu Kate Middleton, unde a purtat o rochie mai largă.

“Sincer, a fost așa o ușurare să nu fiu însărcinată și să am o burtă uriașă la nunta regală încât a fost o bucurie să pot să aleg să port ce mi-am dorit”, a explicat Victoria pentru ziarul britanic Evening Standard.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net