Victoria Beckham îi pune la punct pe cei care i-au criticat ținuta de la nunta regală

simeon stalpnicul png
David Beckham și VictoriaFoto AFP

Victoria Beckham a fost foarte criticată după nunta regală, unde a purtat o rochie care a fost asemănată cu una pentru înmormântare. Cu toate acestea, s-a scris despre ea că ar fi fost și nervoasă pe tot parcursul evenimentului. Victoria Beckham a atras atenția la nunta regală pentru ținuta pe care a purtat-o. Deși a fost criticată că ar fi purtat o ținută nepotrivită unui asemenea eveniment, Victoria s-a apărat imediat.

În cadrul evenimentului, mai multe vedete au ales să poarte ținute tot mai elegante, însă pentru Victoria Beckham lucrurile nu au stat atât de bine, iar ea a fost dur criticată pe internet pentru că a purtat o ținută cam nepotrivită pentru un eveniment atât de importnat. Ba mai mult, ea a fost judecată că ar fi stat tot timpul supărată.

simeon stalpnicul png
Victoria și David BeckhamFoto: Getty

Victoria s-a apărat imediat și a mărturisit că ea s-a îmbrăcat cum a simțit și a fost bucuroasă că nu a fost însărcinată așa cum a fost la nunta Prințului William cu Kate Middleton, unde a purtat o rochie mai largă.

“Sincer, a fost așa o ușurare să nu fiu însărcinată și să am o burtă uriașă la nunta regală încât a fost o bucurie să pot să aleg să port ce mi-am dorit”, a explicat Victoria pentru ziarul britanic Evening Standard.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Ameer captura video jpg
Protest3 jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg