Victoria și Beckham, escapadă romantică la Paris! «Se ține scai de el, penibil!»

Ultima actualizare:

    Victoria Beckham și David formează un cuplu de 20 de ani Foto:Getty
Victoria Beckham și David formează un cuplu de 20 de ani Foto:Getty

Victoria și David Beckham sunt două persoane foarte ocupate, fiecare dintre ei având propriile proiecte în care sunt implicați, dar își găsesc timp pentru a petrece momente împreună și a ține aprinsă flacăra iubirii. Recent, și-au făcut bagajele pentru a face o escapadă în cel mai romantic oraș din lume, Paris.

Victoria împătășește numeroase fotografii cu prietenii săi virtuali pentru a-i ține la curent cu cele mai recente evenimente din viața ei, și nu a făcut o excepție nici de această dată. Soția fostului fotbalist, a distribuit prietenilor săi o fotografie dintr-un restaurant exclusivist din Paris. În ciuda atmosferei de poveste și a decorului extraordinar, David Beckham nu pare prea bucuros să pozeze alături de soția lui .


    David nu a părut prea încântat să pozeze alături de soția sa
David nu a părut prea încântat să pozeze alături de soția sa

Zâmbetul său este unul forțat, și nu manifestă niciun semn de apropiere către  Victoria, care îl ține în brațe, privind serios către aparatul de fotografiat. Imaginea încărcată de Victoria nu a rămas fără aprecieri din partea fanilor, dar a primit și comentarii negative."El nu o atinge, iar ea se ține scai de el ca și cum ar încerca să demonstreze că îi este stăpână, groaznic, este penibilă", a fost unul dintre mesaje, potrivit dailymail.co.uk.


    Victoria Beckham a demonstrat că are simțul umorului Foto:Arhivă personală
Victoria Beckham a demonstrat că are simțul umorului Foto:Arhivă personală

Victoria a ținut să le distrubuie fanilor imagini din camera de hotel în care a fost cazată, ba chiar a fotografiat și cada de baie, cu baterie suflată cu aur. Fosta componentă Spice Girls a demonstrat că are simțul umorului și a încărcat o poză din lift, în care a făcut referire la asemănarea dintre modelul avut de rochia sa și modelul existent pe unele canapele."Nu este nimic cu o canapea într-un lift", au fost cuvintele pe care le-a adăugat în descrierea imaginii. 

Recent, Victoria a iscat o dezbatere amplă după ce a folositoimagine aunui manechin subponderal pentru apromova o coelcție de haine. Internauții au condamnat-o pentru alegere și au acuzat-o de faptul că acordă un exemplu negativ fetelor din întrega lume, promovând o imagine nesănătoasă și un ideal de frumusețe anormal. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net