Victorie pentru Britney Spears! Tatăl ei a cerut să renunțe la tutelă

Ultima actualizare:

    Britney, cu tatăl ei și cei doi copii ai ei, când erau miciFoto: Profimedia
Britney, cu tatăl ei și cei doi copii ai ei, când erau miciFoto: Profimedia

Jamie Spears a depus o petiție prin care cere oficial să renunțe la tutela asupra fiicei sale, Britney Spears, după 13 ani. Decizia a venit după ce a cerut 2 milioane de dolari pentru a renunța la tutelă.

Jamie Spears (69 de ani) a depus o petiție prin care cere oficial să renunțe la tutela asupra fiicei sale, Britney Spears (39 de ani). El a depus oficial cererea în justiție ieri. Vrea să încheie tutela prin care, timp de 13 ani, a gestionat viața personală și afacerile celebrei sale fiice. Britney a lansat o ofensivă judiciară ultra-mediatizată prin care a cerut ca tatăl său să nu mai dețină această tutelă asupra sa. Jamie Spears a acceptat luna trecută să renunțe la calitatea de tutore. A spus că vrea să conlucreze cu tribunalul și noul avocat al vedetei pentru a pregăti o tranziție ușoară până la numirea unui nou tutore.

Este o mare victorie pentru Britney. Jamie Spears spune că este de acord să renunțe la tutelă și că dorește ce este mai bine pentru fiica sa. Cântăreața poate să ceară o nouă examinare psihiatrică pentru a pune capăt tutelei. Însă ea a refuzat acest lucru, la sfârșitul lui iunie. ”Tutela a ajutat-o să traverseze o criză majoră din viața ei, să revină în carieră și să progreseze, să fie puse la punct afacerile și finanțele ei”, a scris tatăl în petiția prin care cere să renunțe la tutelă. Tatăl lui Britney Spears cere oficial să renunțe la tutelă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net