VIDEO Cum a reacționat Celine Dion când o fană beată s-a urcat pe ea

10 ianuarie 2018
simeon stalpnicul png
Apariţie uimitoare a cântăreţei la o gală muzicalăFoto: Getty

Celine Dion (49 de ani) a avut parte de un moment pe care nu mulți artiști l-ar fi gestionat așa cum a făcut-o ea. Cu grație și fără a face din țânțar armăsar, canadianca și-a păstrat calmul când o fană a urcat pe scenă și aproape "a călărit-o".

Totul s-a petrecut în timpul concertului său de la Ceaesar's Palace, celebrul hotel din Las Vegas, când a invitat o fană pe scenă. O persoană din public a filmat momentul în care femeia s-a apropiat un pic prea mult de solistă, a luat-o în brațe și și-a urcat un picior în jurul taliei acesteia. 

Înainte de a trece prin experiența ciudată, diva a spus: "Mă bucur că ai urcat pe scenă cu mine. Am crezut că vrei să fii mai aproape de mine", iar apoi, fana, peste măsură de fericită că și-a întâlnit idolul, a început să facă gesturi obscene. Oamenii de ordine au urcat pe scenă, dar Celine Dion s-a descurcat ca o adevărată doamnă. A calmat-o pe femeie și a convins-o să coboare de pe scenă.

simeon stalpnicul png
Celine Dion a gestionat momentul cu răbdareFoto: captură video

În filmuleț se observă că vedeta serii, iar aici nu vorbim despre diva canadiană, era sub influența alcoolului. "Unii oameni trec prin multe, iar alții simt nevoia să vorbească. Vreau să vă mulțumesc pentru că i-am acordat acestei femei câteva clipe să vorbească. Vă mulțumesc pentru răbdare", a mai spus cântăreața, nu înainte de a se asigura că fana este în siguranță.

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
FotoJet (2) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg
selly si antonia