VIDEO. Cum arată Al Pacino la 82 de ani, surprins în vizită la fosta iubită de 46 de ani

Ultima actualizare:

Ciufulit și cocoșat de vârstă, celebrul Al Pacino, acum în vârstă de 82 de ani, a înfruntat ploaia pentru a o vizita pe fosta sa iubită, Lucila Sola, în vârstă de 46 de ani, la casa ei din Beverly Hills. Paparazzi au fost pe fază și i-au fotografiat pe cei doi, scrie Dailymail.

Al Pacino, în timpul unui interviu pentru CBS. Foto: Captură Video
Al Pacino, în timpul unui interviu pentru CBS. Foto: Captură Video

Legenda vie, în vârstă de 82 de ani, a fost văzută în timp ce vorbea sai mergea la braț cu fost sa iubită în vârstă de 46 de ani. La un moment dat acesta se îndreaptă spre o mașina, iar femeia îl susține de braț.

Relația de patru ani dintre Pacino și Sola s-a încheiat în 2015, iar întâlnirea dintre cei doi în ziua ploiasă are loc la trei ani după ce starul din Nașul s-a despărțit de o altă iubita, o relație ulterioară Lucilei Sola, Meital Dohan, în vârstă de 43 de ani, o actriță israeliană.

„Este greu să fii cu un bărbat atât de bătrân”

Diferența de 39 de ani însă dintre cei doi s-a dovedit până la urmă prea mare. Pacino a confirmat că s-a despărțit de Doha când a apărut singur la Premiile Oscar din 2020.

„Este greu să fii cu un bărbat atât de bătrân”, a recunoscut Dohan. — „Chiar și Al Pacino”.

Dohan a adăugat că Pacino, a cărei avere a fost estimată la 180 de milioane de dolari, i-a cumpărat doar flori. „Cum să spun politicos că nu-i plăcea să cheltuiască bani? Mi-a cumpărat doar flori.

Lucila Sola este mama starletei în vârstă de 25 de ani Camila Morrone, a cărei relație de patru ani cu prietenul apropiat al lui Pacino, Leonardo DiCaprio, în vârstă de 48 de ani, s-a încheiat anul trecut.

Al Pacino nu a fost niciodată căsătorit, dar s-a iubit cu femei ca Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan și Lyndall Hobbs.

El are trei copii, gemenii în vârstă de 22 de ani, Olivia și Anton, cu fosta sa Beverly D'Angelo, în vârstă de 71 de ani, cu care s-a întâlnit timp de șapte ani până în 2003.

De asemenea, are o fiică în vârstă de 33 de ani, pe nume Julie Marie, împreună cu fostul său antrenor de actorie, Jan Tarrant.

Pozele pot fi văzute AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png
"Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept", ne-a spus vedeta
smiley simon cowell jpg