VIDEO Elton John a părăsit scena în lacrimi, după ce și-a anunțat fanii că nu mai poate cânta. De ce boală a anunțat că suferă


    Elton John a părăsit scena, după ce a anunțat că nu mai poate cânta, în timpul concertului Foto: Getty
Elton John a părăsit scena, după ce a anunțat că nu mai poate cânta, în timpul concertului Foto: Getty

Cântărețul Elton John, în vârstă de 72 de ani, s-a întrerupt din cântat în timpul unul concert de-al său susținut în Auckland, Noua Zeelandă, explicându-le fanilor prezenți la eveniment, în lacrimi, că și-a pierdut vocea și nu mai poate cânta nici măcar o notă.

Elton John cânta de aproximativ două ore la Auckland, când, în timpul melodiei Daniel, legendarul artist s-a oprit brusc și s-a aplecat către pian. „Mi-am pierdut complet vocea, nu mai pot cânta. Trebuie să plec, îmi pare atât de rău…”, a spus acesta imediat după aceea, cu ochii în lacrimi.

Sir Elton John a părăsit scena la scurt timp, ajutat de membrii echipei sale, în aplauzele puternice ale spectatorilor, care nu s-au arătat deloc deranjați de incident, ci mai degrabă sensibilizați de întreaga scenă. Momentul a fost surprins pe imagini filmate de un spectator.

Ulterior, Elton John le-a mulțumit pe contul de Instagram celor care au venit în număr mare la concertul din cadrul turneului său de adio, şi-a cerut scuze și a explicat ce s-a întâmplat. „Am fost diagnosticat cu pneumonie, dar am încercat să vă ofer cel mai bun show posibil. Am cântat din toată inima, atât timp cât m-a ținut vocea. Sunt dezamăgit, foarte supărat şi îmi pare rău. Am dat tot ce-am avut mai bun. Mulţumesc tuturor pentru sprijinul extraordinar şi pentru dragostea arătată de-a lungul concertului din seara aceasta. Vă sunt etern recunoscător”, a fost mesajul lui Elton John. Intitulat „Farewell Yellow Brick Road”, acesta este ultimul turneu mondial din cariera lui Elton John, care s-a întins pe o durată de 50 de ani. Turneul este programat să se încheie în decembrie 2020.A fost nominalizat de 33 de ori la premiile Grammy, a obtinut cinci trofee si a primit unul onorific. In plus, Elton John detine si un premiu Tony, pentru musicalul "Aida", scris impreuna cu Tim Rice, bazat pe opera lui Giuseppe Verdi.

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg