VIDEO EXCLUSIV Jackie Chan şi-a înşelat nevasta cu 8 femei


    Jackie Chan (Foto: Reuters)
Jackie Chan (Foto: Reuters)

S-a bucurat de mare succes în filme, dar în viaţa personală a avut parte mai mult de escapade sexuale. Jackie Chan este în centrul unui uriaş scandal sexual după ce s-a aflat că şi-a înşelat soţia cu opt femei.

Cunoscut mai ales pentru rolul din "Shanghai Noon", Jackie Chan are mari probleme cu soţia, Joan Lin, care a aflat recent că a fost înşelată la greu, potrivit malaysia-chronicle.com.

Aki Mizusawa, 60 de ani, actriţă

simeon stalpnicul png

Actorul de 60 de ani, originar din Hong Kong, expert în arte marţiale, care şi-a făcut singur cascadoriile în cele peste 150 de filme în care a jucat, nu a reuşit să-şi ascundă aventurile care i-au scandalizat familia.

Elaine Ng, 42 de ani, Miss Asia 1990

simeon stalpnicul png

Fan Bingbing, 32 de ani, actriţă

simeon stalpnicul png

Kim Hee Sun, 37 de ani, actriţă

simeon stalpnicul png

Actriţa japoneză Aki Mizusawa (60 de ani) a dezvăluit, nu demult, că a trăit o poveste de dragoste cu starul. Presa a descoperit apoi că Jackie Chan a fost cuplat şi cu Elaine Ng (42 de ani), actriţă şi fostă Miss Asia 1990, o femeie care i-a născut o fetiţă, Etta Ng, în vârstă de 13 ani.

Li Ting, 30 de ani, actriţă

simeon stalpnicul png

Elaine a dezvăluit escapadele lor sexuale, dar a ţinut să precizeze că nu mai vrea să audă de actor, fiindcă nu a avut grijă niciodată de ea şi de fetiţă.

Rosamund Kwan, 51 de ani, actriţă

simeon stalpnicul png

 Xu Jinglei,40 de ani, actriţă

simeon stalpnicul png

Zhang Ziyi, 35 de ani, actriţă

simeon stalpnicul png

A trebuit să se ascundă în Shanghai cu copila pentru ca aventura lui Chan să nu fie dată în vileag. Printre celelalte femei care au trecut prin patul starului se mai numără actriţa din Hong Kong Rosamund Kwan (51 de ani), actriţa chineză Zhang Ziyi (35 de ani), actriţa chineză Li Ting (30 de ani), actriţa chineză Fan Bingbing (32 de ani), actriţa chineză Xu Jinglei (40 de ani) şi actriţa sud-coreeană Kim Hee Sun (37 de ani).

Soţia Joan Lin, de 61 de ani, îi este alături de 31 de ani

În prezent, Jackie Chan pozează în imaginea de familist perfect alături de soţia lui, Joan Lin (pe numele adevărat Lin Feng-jiao), în vârstă de 61 de ani, originară din Taiwan. Ea i-a stat mereu alături şi l-a susţinut, ba chiar a renunţat la cariera de actriţă după ce fiul lor, Jaycee (astăzi un actor şi cântăreţ, de 31 de ani), a venit pe lume.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub cristina cioran png
cub adriana iliescu și eliza png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg