VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Franţei, înlocuit cu un actor celebru! Cu cine este în tandreţuri fosta lui iubită

Ultima actualizare:

    Preşedintele François Hollande (Reuters)
Preşedintele François Hollande (Reuters)

Fosta prima doamnă a Franţei se iubeşte cu Alain Delon. Potrivit presei interaţionale, Valerie a fost surpinsă de mai multe ori în compania celebrului actor, mai în vârstă decât ea cu aproape 30 de ani.  

la cei 78 de ani ai săi, Alain Delon rămâne un cuceritor. Actorul s-a afişat recent cu fosta iubită a preşedintelui Francois Hollander la un eveniment cultural.

Valérie Trierweiler

simeon stalpnicul png

Valerie (49 de ani) s-a despărţit de şeful statului francez la începutul anului, după ce presa a dezvăluit că acesta avea o legătură amoroasă cu actriţa, Julie Gayet.

Julie Gayet

simeon stalpnicul png

Invitat la emisiunea Click!, difuzată zilnic, de luni până vineri, la Prima Tv, să discute pa marginea acestui subiect, jurnalistul Bogdan Nicolai a catalogat noua relaţie a primei doamne drept o "răzbunare de anvergură."

Jurnalistul Bogdan Nicolai

simeon stalpnicul png

Alain Delon

simeon stalpnicul png

"La începutul acestui an, presa franceză titra cu litere de-o şchioapă că preşedintele Francois Hollander mergea pe un moped cu casca pe cap la întâlnirea cu actriţa Julie Gayet. Răzbunarea fostei sale iubite, care s-a afişat la braţul lui Alain Delon este una de Oscar.

Ce femeie din lumea asta nu ar vrea să stea măcar la o discuţie faţă în faţă cu şarmanul actor. Alain Delon este într-o formă fizică de zile mari. La cei 78 de ani ai săi, are 1,82 metri înlăţime şi 80 de kilograme, în timp ce fostul iubit al doamnei nu prea are cu ce se lăuda.

El are 1.73 înlăţime şi 75 de kilograme. Probabil că cei doi amorezi vor construi o relaţie de lungă durată. Alain Delon a fost văzut doar la braţul unor femei frumoase, cum ar fi Romy Schneider, Nathalie Delon, Mireille Darc, dar şi cu superbul fotomodel Rosalie van Breemen", a explicat jurnalistul Bogdan Nicolai, la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până vineri, de la ora 22.30, la Prima Tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net