VIDEO I-a înfuriat pe toţi! Beyonce, în sânii goi şi cu vălul islamic pe cap

Ultima actualizare:

    Beyonce cântă noua ei piesă, "Superpower", în duet cu Frank OceanFoto: Captură YouTube
Beyonce cântă noua ei piesă, "Superpower", în duet cu Frank OceanFoto: Captură YouTube

Faimoasa cântăreaţă americană i-a înfuriat pe activiştii religioşi, după ce a apărut în noul videoclip, "Superpower", într-o ţinută sumară, în care i se întrevăd sânii, cu vălul musulman pe cap.

Beyonce (33 de ani) a purtat în videoclipul "Superpower", filmat în Los Anegels, o năframă neagră, marca "Yves Saint Laurent", care seamănă foarte mult cu un văl musulman, numit niqab. Problema a fost că artista a asociat acest simbol religios cu o vestimentaţie foarte sumară, cu vedere la sâni.

Nu a durat mult şi activişii religioşi şi-au arătat nemulţumirea faţă de acest gest, acuzând-o pe vedetă că denigrează islamismul.

"Crezi că vei scăpa aşa uşor, după ce ai purtat o versiune a vălului islamic, niqab, în timp ce îţi promovezi muzica demonică?", a scris Karesa Warner pe Twitter.

Nici feministele nu s-au putut abţine s-o critice pe cântăreaţă, deoarece poartă un obiect vestimentar sinonim cu asuprirea femeilor. "Îmi pare rău, Beyonce. Probabil nu e în interesul drepturilor femeilor să transformi niqab-ul într-o modă", a mai scris şi Dana Yager, pe aceeaşi reţea de socializare.

Videoclipul piesei "Superpower", cântată în duet cu Frank Ocean, o înfăţişează pe vedetă, alături de o armată de tineri nonconformişti, care se revoltă şi distrug totul în calea lor. În el, mai apar şi cele două foste colege ale lui Beyonce din trupa "Destiny's Child", Kelly Rowland şi Michelle Williams şi celebrul producător şi cântăreţ Pharrell.

image
image
image
image
image
image
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net