VIDEO Mariah Carey, videoclip nou la piesa “All I Want for Christmas Is You”

Ultima actualizare:

    Mariah Carey, la fel de sexy şi la 25 de ani de la lansarea celebrei piese "All I want for Christmas is you"Foto: arhivă personală
Mariah Carey, la fel de sexy şi la 25 de ani de la lansarea celebrei piese "All I want for Christmas is you"Foto: arhivă personală

La 25 de ani de la lansarea oficială, celebra piesă de Sărbători “All I Want for Christmas Is You”, cântată de Mariah Carey, are un videoclip nou. Artista a relansat melodia, clipul fiind disponibil de vineri, pe YouTube, unde a strâns deja 4 milioane de vizualizări. De altfel, “All I Want for Chrismas Is You” se află acum pentru prima dată pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor de single-uri din Statele Unite.

Piesa “All I Want for Chrismas Is You”, veche de 25 de ani, ajunge în fiecare lună de decembrie în topul melodiilor din SUA și nu numai. Melodia artistei a fost lansat iniţial pe 1 noiembrie 1994 odată cu albumul “Christmas”, dar nu a făcut obiectul unei lansări separate pe single şi nu putea din acest motiv să intre, în epocă, în acest clasament.

Deja popular în anii 1990 şi 2000, titlul a beneficiat de un nou avânt odată cu includerea sa pe coloana oficială a filmului “Love Actually” (2003), dar, mai ales, odată cu apariţia platformelor de streaming. Luni, piesa se afla pe poziţia a treia în clasamentul mondial stabilit de platforma Spotify şi pe prima poziţie în Marea Britanie. 

Mariah Carey, Crăciuniţă sexy şi în noul clip “All I Want for Christmas Is You”  

“All I Want for Christmas Is You” a beneficiat în acest an de o nouă campanie de promovare, odată cu relansarea albumului “Christmas”. În noul clip a folosit secvenţe înregistrate în timpul filmărilor de la videoclipul original, darcare nu au fost vizionate niciodată de publicul larg.

Apropierea Crăciunului, un turneu susţinut de Mariah Carey în Statele Unite şi utilizarea inteligentă de către artista americană a reţelelor de socializare au contribuit la această performanţă, propulsând acest cântec pe primul loc în topul Billboard şi devenit primul No. 1 al vedetei pop după o pauză de peste 11 ani.

“Am reuşit!”, a scris pe Twitter artista americană, care a refuzat întotdeauna să dezvăluie anul naşterii sale (are 49 de ani sau 50 de ani), la aproape trei decenii după primul său No.1, single-ul “Vision of Love” (pe 4 august 1990).

Cu 19 titluri ajunse pe primul loc în clasamentul vânzărilor de single-uri din Statele Unite în întreaga sa carieră, Mariah Carey se află acum la doar o lungime distanţă de recordul absolut în domeniu, care aparţine trupei The Beatles, cu 20 de cântece pe primul loc în topul Billboard.

Citeşte şi:

Mariah Carey, decolteu amețitor! Vedeta se pregătește pentru revenirea pe scenă

De ce a eşuat relaţia lui Mariah Carey: fostul logodnic face dezvăluiri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
banner vlad gherman png
iubit nicole cherry jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net