VIDEO Nicole Scherzinger s-a străduit să îşi arate sânii. Mai avea puţin şi rămânea doar în sutien


    Nicole a purtat o jachetă largă, dar a ţinut-o mai mult desfăcutăcaptură video Splashnews
Nicole a purtat o jachetă largă, dar a ţinut-o mai mult desfăcutăcaptură video Splashnews

Este una dintre cele mai sexy vedete internaţionale şi ştie cum să îşi pună în valoare atuurile fizice. Chiar dacă nu a avut parte de o zi prea călduroasă în Manchester, Nicole Scherzinger a avut grijă să atragă atenţia cu un sutien push-up îndrăzneţ.

Fosta membră Pussycat Dolls a fost invitată miercuri la un post de radio din oraşul englezesc. Era puţin frig, aşa că Nicole a optat pentru o ţinută care să îi ţină de cald. Într-o pereche de blugi şi o jachetă kaki, cântăreaţa părea acoperită din cap până în picioare, însă fanii au avut parte de o surpriză. Pe sub jachetă, Nicole a purtat un sutien cu imprimeu floral. Pentru că o astfel de piesă vestimentară nu trebuia ascunsă, vedeta de 36 de ani şi-a ţinut jacheta desfăcută, iar bustul generos al lui Nicole a putut fi admirat de toată lumea.

La un moment dat, Nicole s-a uitat chiar la sâni, pentru a se asigura că totul e în regulă şi nu e la un pas de un incident neplăcut.

Nicole, care are o relaţie de mulţi ani cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, a povestit recent că s-a luptat cu bulimia la apogeul carierei sale şi că această tulburare alimentară a însemnat "o perioadă întunecată" a vieţii sale.

"Este o boală oribilă, paralizantă, şi a fost o perioadă întunecată pentru mine. Nu cred că a ştiut cineva din grupul sau din familia mea deoarece am ascuns bine acest lucru, mi-era atât de ruşine. Am ştiut că nu era ceva normal sau sănătos deoarece îmi făceam rău prin faptul că mâncam dezordonat. Era drogul meu, dependenţa mea. Este ca un cerc vicios nesfârşit", a spus ea pentru revista Cosmopolitan.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul