VIDEO Nicole Scherzinger s-a străduit să îşi arate sânii. Mai avea puţin şi rămânea doar în sutien

Ultima actualizare:

    Nicole a purtat o jachetă largă, dar a ţinut-o mai mult desfăcutăcaptură video Splashnews
Nicole a purtat o jachetă largă, dar a ţinut-o mai mult desfăcutăcaptură video Splashnews

Este una dintre cele mai sexy vedete internaţionale şi ştie cum să îşi pună în valoare atuurile fizice. Chiar dacă nu a avut parte de o zi prea călduroasă în Manchester, Nicole Scherzinger a avut grijă să atragă atenţia cu un sutien push-up îndrăzneţ.

Fosta membră Pussycat Dolls a fost invitată miercuri la un post de radio din oraşul englezesc. Era puţin frig, aşa că Nicole a optat pentru o ţinută care să îi ţină de cald. Într-o pereche de blugi şi o jachetă kaki, cântăreaţa părea acoperită din cap până în picioare, însă fanii au avut parte de o surpriză. Pe sub jachetă, Nicole a purtat un sutien cu imprimeu floral. Pentru că o astfel de piesă vestimentară nu trebuia ascunsă, vedeta de 36 de ani şi-a ţinut jacheta desfăcută, iar bustul generos al lui Nicole a putut fi admirat de toată lumea.

La un moment dat, Nicole s-a uitat chiar la sâni, pentru a se asigura că totul e în regulă şi nu e la un pas de un incident neplăcut.

Nicole, care are o relaţie de mulţi ani cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, a povestit recent că s-a luptat cu bulimia la apogeul carierei sale şi că această tulburare alimentară a însemnat "o perioadă întunecată" a vieţii sale.

"Este o boală oribilă, paralizantă, şi a fost o perioadă întunecată pentru mine. Nu cred că a ştiut cineva din grupul sau din familia mea deoarece am ascuns bine acest lucru, mi-era atât de ruşine. Am ştiut că nu era ceva normal sau sănătos deoarece îmi făceam rău prin faptul că mâncam dezordonat. Era drogul meu, dependenţa mea. Este ca un cerc vicios nesfârşit", a spus ea pentru revista Cosmopolitan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net