VIDEO Van Damme a devenit viral! Actorul a „rupt” Internetul cu un dans pe o piesă de la Morandi. Vezi aici mișcările

Ultima actualizare:
Randi și Marius Moga formează trupa Morandi
Randi și Marius Moga formează trupa Morandi

Jean Claude Van Damme a postat pe pagina sa de Facebook un video care a devenit instantaneu viral. Actorul a „rupt” Internetul cu un dans pe o piesă de la Morandi. În filmulețul postat el dansează pe ritmurile piesei „Save me”, compusă de Randi și Marius Moga. Uite cât de bine și cât de natural se mișcă la 59 de ani!

Van Damme a devenit viral! Actorul a dansat pe piesa trupei Morandi

Se pricepe la actorie și scene de acțiune, dar și la dans! Și nu o demonstrează pe orice piesă, ci pe melodia „Save Me”, a trupei Morandi! Jean-Claude Van Damme a făcut un live pe pagina sa de Facebook ansând pe hitul compus de Randi și de Marius Moga, care în urmă cu 12 ani a cucerit nu doar România, ci întreaga Europă. Fanii din toată lumea au comentat încântați prestația actorului și mișcările sale de kickboxing, recunoscând inclusiv coloana sonoră.


    Randi și Marius Moga formează trupa Morandi
Randi și Marius Moga formează trupa Morandi

Randi: „Mi-a plăcut mult dansul lui”

La fel de impresionați de alegerea faimosului actor de origine belgiană s-au arătat și cei doi artiști români. „E o bucurie pentru mine ce a făcut legendarul actor și, în același timp, o uimire că, după atâta timp, piesa „Save me” încă vibrează în inimile oamenilor de peste tot! Mi-a plăcut mult dansul lui și-mi amintește de filmele sale după care eram toți topiți în copilărie!”, spune Randi.

Marius Moga: „O piesă bună nu cunoaște timpul”

„Mi se pare foarte tare ca, după 12 ani de când a fost lansată „Save Me”, piesa care a ajuns numărul 1 în mai multe țări din Europa, să îl văd pe Jean-Claude Van Damme, actor cu filmele căruia am crescut, dansând fericit pe ea! E dovada că Morandi este unul din proiectele românești de succes internațional și că o piesă bună nu cunoaște timpul”, adaugă Marius Moga.

Jean Claude Van Damme a postat pe pagina sa de Facebook un video care a devenit instantaneu viral

image
image
image
image
image
image
cub razvan ianca simion png
vica blochina oana roman colaj instagram jpg
rita ora facebook jpg
banner oana lis png
vica blochina oana roman colaj instagram jpg
Catalin Bordea jpg
mona segall instagram jpg
banner maria iftimoaie png