Vin Diesel, acuzat de abuz sexual de o fostă asistentă! Reacția actorului

Ultima actualizare:

Probleme mari pentru Vin Diesel (56 de ani). Actorul a fost acuzat de agresiune sexuală de o femeie, care i-a fost asistentă în urmă cu mai mulți ani. Faptele ar fi avut loc în 2010, atunci când Asta Jonasson ar fi fost abuzată de către starul de la Hollywood, în timpul filmărilor pentru pelicula „Fast & Furious”.

Vin DIesel, îmbrăcat într-un costum negru, pe covorul roșu
Vin Diesel a fost dat în judecată de o fostă angajată (Foto: GettyImages)

Actorul a fost acuzat de agresiune sexuală și crearea unui mediu de lucru ostil într-un proces deschis de Asta Jonasson, o fostă asistentă a sa. Acțiunea civilă a fost înregistrată la Curtea Superioară din Los Angeles, joi, și are la bază un incident care ar fi avut loc 2010. Femeia susține că acesta a sărutat-o forțat, a pipăit-o și s-a masturbat în fața ei într-o cameră de hotel din Atlanta, potrivit tabloidului britanic Daily Mail

În plângerea depusă, Asta Jonasson susține că Diesel, care deține o avere de 225 de milioane de dolari, a ignorat în totalitate faptul că aceasta nu a consimțit să fie sărutată și atinsă. Ea susține că a țipat, iar când a reușit să scape de el, a fugit în baie, însă el a prins-o și a imobilizat-o la perete. De asemenea, actorul i-ar fi băgat mâna pe sub rochie, încercând să îi dea jos lenjeria intimă.

Asta Jonasson vrea ca Vin Diesel să fie pedepsit

Avocatul lui Vin Diesel, Bryan Freedman, a negat în totalitate aceste afirmații, susținând că aceasta este prima dată când Diesel a auzit de această plângere veche de 13 ani și că fosta asistentă a fost angajata lui doar nouă zile.

Jonasson l-a dat în judecată atât pe Vin Diesel, pe compania sa, One Race Productions, și pe sora sa, Samantha Vincent, pentru agresiune sexuală, crearea unui mediu de lucru ostil, supraveghere neglijentă și concediere abuzivă, printre altele.

Femeia a cerut o pedeapsă civilă constând într-o sumă de 10.000 de dolari pentru fiecare acuzație, plus daune punitive nespecificate. Avocata lui Jonasson, Claire-Lise Kutlay, a declarat că „nimeni nu este prea celebru sau prea puternic ca să se sustragă justiției” și speră că gestul curajos al clientei sale va ajuta la crearea unor schimbări și va oferi putere altor victime. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net