Whitney, condusă pe ultimul drum! «Te vom iubi mereu!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şi plânsetul lor are ritm muzical! Cele mai mari voci ale lumii au condus-o pe Whitney Houston pe ultimul drum. Tristeţe imensă în lumea muzicii.

Urmăreşte aici transmisiunea live de la ceremonia de înhumare:

UPDATE 00:00 Trupul neînsufleţit al celebrei cântăreţe este păzit de 10  gărzi de corp. Sicriul va rămâne în cimitir până dimineaţă. Cei dragi o vor mai putea vedea pentru ultima dată pe artistă, Whitney va fi îngropată în ziua de duminică, 19 februarie 2012.

UPDATE 23:00 Ceremonia de înhumare a artistei a luat sfârşit! Cortegiul funerar a fost dus la cimitir, mii de oameni o conduc pe Whitney Houston la locul de veci.

simeon stalpnicul png

UPDATE 22: 50 In biserica, timp de cateva minute,  a rasunat melodia ce a consacrat-o pe Whitney 'I will always love you'.

simeon stalpnicul png

UPDATE 22:40 Pastorul bisericii baptiste "Noua speranţă" din Newark, Marvin Winans, i-a rugat pe cei prezenţi la funerarii să se roage împreună pentru sufletul lui Whitney Houston.

UPDATE 21:50 Ricky Minor a ţinut să spună câteva cuvinte înduioşătoare despre cântăreaţă: «O ştiu de la vârsta de 18 ani, nu mi-am dat seama cât de mult o iubesc pe Whitney. A avut o voce. Nu o că a avut, este cea mai bună voce care a existat vreodată»

UPDATE 21:41 R. Kelly a preferat să nu vorbească la ceremonie! Artistul a dorit să îşi exprime durerea prin muzică, el a cântat piesa «I Look to You»

UPDATE: 21:30 Patricia Houston, sora artistei, a spus «Astăzi lumea sărbătoreşte această femeie minunată. Cine a cunoscut-o cu adevărat ştie cum a fost Whitney. Le mulţumesc tuturor prietenilor care i-au fost alături. Ultima concersaţie a noastră a fost la hotel, era îngrijorată de ceea ce spuneau oamenii despre ea. O să ne întâlnim cu siguranţă! Muzica a fost viaţa ei. Vreau să mai spun că filmul Sparkle, cele 6 săptămâni în care a filmat au fost extraordinare pentru ea»

UPDATE 21:10 Celebrul cântăreţ Stevie Wonder: «Am iubit-o foarte mult, iar acest lucru nu se va termina. Am fost foarte bucuros când am realizat un cântec împreună. AM un respect foarte mare pentru cât s-a dedicat pentru muzică. Acum vreau să cânt pentru tine Whitney»

simeon stalpnicul png

UPDATE 20:36 Alicia Keys a cântat la ceremonia de înhumare a lui Whitney Houston. Cântăreaţa şi-a adus aminte cu lacrimi în ochi despre clipele petrecute împreună.

«Whitney a fost un înger pentru mine, a fost un înger pentru toată lumea. A fost o fiinţă bună, o femeie extraordinară. Nu am cuvinte pentru a exprima ceea simt»

simeon stalpnicul png

UPDATE 20:00 Kevin Costner a rostit câteva cuvinte despre ceea ce a însemnat Whitney pentru el. El a povestit în cadrul ceremoniei momente plăcute pe care le-a trăit alături de cântăreaţă: «A fost o femeie minunată! A fost cea mai bună cântăreaţă din lume. Whitney, ai plecat prea devreme dintre noi. Poate mult prea devreme. Te vei duce printre îngeri. Înainte de a pleca vreau să-ţi spun că vei fi la fel de bună.»

simeon stalpnicul png

UPDATE 19.20 În acest moment, peste 160.000 de oameni urmaresc online, pe siteul Associated Press ceremonia de inmormantare, desi televiziuni din intreaga lume preiau gratuit imaginile.

Apropiaţii lui Whitney Houston i-au fost alături divei pentru ultima oară, dar murmurul prelung de amărăciune a vuit în toate colţurile planetei.

„We will always love You" (Te vom iubi mereu) a stat pe buzele mamei divei, Cissy, şi fiicăi solistei, Bobbi Kristina, dar şi ale celor veniţi cu mii de flori şi de lumânări să-şi ia rămas-bun de la artistă.

Kevin Costner a condus-o pe Whitney pe ultimul drum

simeon stalpnicul png

Au fost însă şi momente mai puţin plăcute, care au încercat, zadarnic, să umbrească ceremonia de înmormântare.

Membrii unei grupări extremiste, intitulată Biserica Baptistă Westboro, au încercat, fără succes, să boicoteze evenimentul.

simeon stalpnicul png

Mama divei, Cissy, şi fiica solistei, Bobbi Kristina

simeon stalpnicul png

Extremiştii i-au dedicat cântăreţei un pamflet intitulat „God Will Always Hate You" (Dumnezeu te va urî mereu).

Artista în vârstă de 48 de ani a fost găsită fără suflare în cada de baie, cu capul sub apă.

Ceremonie cu invitaţii 

Înmormântarea lui Whitney Houston a avut loc sâmbătă, la biserica New Hope Baptist Church, din Newark, unde diva a învăţat să cânte în corul de muzică gospel.

Accesul la funeralii s-a făcut doar pe bază de invitaţie. Printre celebrităţile care au fost invitate s-au numărat Alicia Keys, Aretha Franklin, Beyonce, Elton John şi Stevie Wonder.

Invitat a fost şi Kevin Costner, care a jucat alături de Whitney în pelicula „The Bodyguard". Cei doi au rămas prieteni după terminarea filmărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net