Whitney Houston, moartea a scăpat-o de datoria de 1,5 milioane $?

Ultima actualizare:
Whitney Houston (Fotografii: reuters)
Whitney Houston (Fotografii: reuters)

Întrebări fără răspuns! Moartea fulgerătoare a cântăreţei Whitney Houston, de numai 48 de ani, la 11 februarie 2012, rămâne un mister. Milioane de fani din întrega lume sunt convinşi că ea încă trăieşte.

A câştigat sute de milioane de euro, dar dependenţa de droguri a distrus-o! În momentul în care s-a anunţat moartea ei cu totul neaşteptată, Whitney Houston era hăituită de furnizorii de stupefiante pentru o datorie de 1,5 milioane de dolari.

S-a speculat că aceştia ar fi ucis-o din cauza datoriei, dar ipoteza nu stă deloc în picioare, întrucât dispariţia cântăreţei nu ar fi rezolvat în nici un fel problema traficanţilor.

Toată lumea s-a întrebat cum putea cel mai bine Whitney să scape de ameninţările acestor nelegiuiţi?

Înscenându-şi moartea! Şi astfel au început să apară zvonurile că s-ar fi ascuns undeva în Insulele Fiji. Numeroşi fani susţin că ar fi văzut-o în diverse locuri după data morţii.

În 2009, Bobby Brown şi Whitney au încercat să-şi mai dea o şansă

Whitney Houston (Fotografii: reuters)
Whitney Houston (Fotografii: reuters)

Sute de martori oculari se jură că ar fi zărit-o recent în taximetre, magazine sau chiar într-un restaurant din Newark. Speculaţiile că ar fi vie sunt alimentate şi de faptul că nimeni nu a văzut-o în coşciugul închis, iar familia a instituit în mod suspect un regim de pază extrem de ridicat la morgă...

Coşciugul a fost tot timpul închis


    Whitney Houston (Fotografii: reuters)
Whitney Houston (Fotografii: reuters)

În plus, cu o jumătate de oră înainte de anunţul că ar fi fost găsită moartă în camera sa, lucrătorii din Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles spun că au văzut-o într-o stare bună. Nu părea deloc drogată, părea chiar bine dispusă.

Era în relaţii foarte bune cu fiica ei, pe care o aştepta să vină. La acestea se adaugă şi faptul că primul lucru pe care l-au făcut cei însărcinaţi cu paza ei, în momentul în care a ajuns serviciul de ambulanţă, a fost evacuarea întregului etaj şi transportarea pe uşa din spate a hotelului a trupului ei neînsufleţit. Dar să fi fost oare neînsufleţit?

Născută la 9 august 1963, în Newark, New Jersey, Whitney şi-a început cariera ca manechin. A fost descoperită în 1985, când a lansat primul album, vândut în 25 de milioane de exemplare, pentru care a luat 13 discuri de platină. În 1987 a lansat al doilea album şi a devenit prima artistă din istorie cu patru single-uri numărul 1 pe acelaşi disc. În 1992, lansează celebrul film "Bodyguard", un enorm succes care obţine câştiguri de 410 milioane de dolari.

Cântecul "I Will Always Love You" devine unul din hit-urile cele mai iubite din toate timpurile. În 1998 şi 2000 lansează alte două albume, vândute în sute de mii de exemplare, şi mai joacă în câteva filme. Whitney Houston a  fost unul dintre artiştii cei mai rentabili din istorie şi a vândut 220 de milioane de albume.

Fiica a doi afroamericani, John Russel Jr şi Cissy Hou­ston, Whitney a crescut într-un mediu muzical, cu o mamă coristă şi cu verişoara Dionne Warwick. În 1981 a apărut în revistele "Glamour" şi "Seventeen". În 1990, se mută în orăşelul Mendham, New Jersey, unde îl cunoaşte pe Bobby Brown. La 18 iulie 1992, se căsătoresc şi, la 4 martie 1993 se naşte Bobbi Kristina.

Brown a adus după el trei copii din două relaţii precedente. Trăieşte o viaţă grea cu soţul violent care o înşală. În 2006, Whitney decide să divorţeze. Anunţă înregistrarea unui nou album, dar vocea o lasă. Vedeta îşi pierde casa din Atlanta pentru datorii la fisc. În 2008, Bobbi Kristina încearcă să o omoare. În 2010, Whitney face un turneu, care eşuează. Suferă o infecţie a corzilor vocale şi e internată la Paris.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net