Whoopi Goldberg: ”A fost cât pe ce să mă ridic la ceruri”! Află ce boală misterioasă era să o răpună


    Whoopi Goldberg în vârstă de 63 de ani a povestit că a fost la un pas de moarte în urmă cu doar o lunăfoto: Guliver/Gettyimages
Whoopi Goldberg în vârstă de 63 de ani a povestit că a fost la un pas de moarte în urmă cu doar o lunăfoto: Guliver/Gettyimages

Whoopi Goldberg, în vârstă de 63 de ani, a văzut moartea cu ochii în urmă cu doar câteva săptămâni. Actrița din filmul ”Fantoma mea iubită” a povestit la 8 aprilie în cadrul unui interviu că ”a fost la un pas să se ridice la ceruri” din cauza unei pneumonii severe urmate de septicemie. Săptămâna trecută Whoopi a ajuns la Urgențe din cauza unei infecții misterioase, dar a fost externată după 24 de ore. ”Doctorii mi-au spus că sunt în afara oricărui pericol. Dar am fost la un pas să părăsesc acest pământ...”, a punctat ea.

Whoopi Goldberg, în vârstă de 63 de ani, a făcut o declarație șocantă: ”A fost cât pe ce să mă ridic la ceruri”! Actrița a făcut pneumonie la finele lunii februarie și a ajuns la spital. Starea ei de sănătate s-a agravat rapid și a dat în septicemie. Doctorii au ținut-o la pat și au supus-o unei medicații puternice pentru a o ține în viață. La 8 aprilie, Whoopi care are o avere de 45 de milioane de dolari și a povestit că a fost la un pas să se ridice la ceruri. ”Am avut un virus ciudat săptămâna trecută. A trecut. Sunt aici vie și nevătămată, semn că doctorii și-au făcut treaba. Însă trebuie să recunosc că acum o lună a fost cât pe ce să măr ridic la ceruri. Am făcut pneumonie și apoi am dat în septicemie... Am crezut că mor!”, a declarat Whoopi, citată de contactmusic.com.

Citește și:

O recunoaşteţi? E Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg, apărătoarea bărbaţilor

Whoopi Goldberg a avut ambii plămâni infectați

Whoopi Goldberg, în vârstă de 63 de ani, a povestit că a ajuns la spital la începutul lunii martie cu ambii plămâni cuprinși de o infecție severă. ”Am avut ambii plămâni inundați și se întâmplau o groază de lucruri urâte în organismul meu. Am fost la un pas să mă ridic la ceruri, dar slavă Domnului sunt vie și vorbesc”, a glumit actrița. Extrem de discretă, Whoopi nu și-a anunțat fanii decât după ce s-a vindecat.

Cine este Whoopi Goldberg?

Whoopi Goldberg s-a născut în noiembrie 1955 în New York și numele ei real este Caryn Elaine Johnson. A renunțat la liceu și a intrat în echipa unui teatru. A dat lovitura în 1985 cu rolul Celie, din filmul ”Culoarea Purpurie”. În 1990, joacă rolul unei femei care putea vorbi cu spiritele în filmul ”Fatoma mea iubită”, alături de Patrick Swayze și Demi Moore. A fost măritată de trei ori și doi tintre soții ei au fost actori, Ted Danson și Frank Langella, Are o fiică pe nume Alexandrea Martin, care este și ea actriță ca și mama ei. Averea ei este estimată la 45 de milioane de dolari și câștigă în prezent 5 milioane de dolari pe an.

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub delia png
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
Jenna Ortega FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png