Will Smith, mesaj pentru Nadia Comăneci: „Voiam să vin în România!”


    Nadia Comăneci este adorată de actori celebriFoto: Guliver/ Getty Images
Nadia Comăneci este adorată de actori celebriFoto: Guliver/ Getty Images

Nadia Comăneci (54 de ani) este iubită și peste hotare! Și nu numai de oamenii de rând, ci și de doi actori foarte cunoscuți de la Hollywood. Este vorba despre Will Smith (47 de ani) și Christian Slater (47 de ani) care și-au arătat admirația față de gimnasta noastră.

Aceștia au mărturisit că cel mai frumos moment din istoria Jocurilor Olimpice este cel în care a evoluat Nadia Comăneci, la Montreal, în 1976, acolo unde românca a obținut primul 10 din istoria gimnasticii. 

„Nadia Comăneci! Cred că la Olimpiada din 1976...Îmi doream foarte tare să ajung în România! Spuneam că au nevoide mine acolo și că vreau neapărat să fiu în acea echipă. A fost cea mai frumoasă exeriență de la Jocurile Olimpice. Mi-a rămas întipărită în minte”, a mărturisit Will Smith.

Și Christian Slater o admiră foarte tare pe Nadia Comăneci: „A fost una dintre primele mele experiențe olimpice. Simțeam pasiunea și entuziasmul!”.

Nadia a fost extrem de încântată de mesajele celor doi actori: „L-am cunoscut pe Will Smith. Nu e niciodată prea târziu să vină în România. Îl voi invita personal data viitoare când mă întâlnesc cu el”.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
carina veghiu jpg
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg