Will Smith şi Martin Lawrrence revin în rolurile din "Băieţii răi" după 25 de ani

Ultima actualizare:

    Will Smith şi  Martin Lawrence,  la premiera filmului  “Băieţi răi pe viaţă”
Will Smith şi Martin Lawrence, la premiera filmului “Băieţi răi pe viaţă”

„Băieţii răi” s-au întors! Will Smith şi Martin Lawrence au apărut pe covorul bleu la premiera filmului „Băieţi răi pe viaţă”. Primul film din serie a fost lansat în 1995, iar al doilea în anul 2003.

La 25 de ani de la lansarea primului film din seria „Băieţi răi”, Will Smith, de 51 de ani, şi Martin Lawrence, de 54 de ani, au lansat recent „Băieţi răi pe viaţă”, care are premiera în România la 17 ianuarie. Premiera mondială a avut loc duminica trecută la Miami, în Florida. Al treilea film din serie cu un buget de 90 de milioane de dolari este regizat de Adil El Arbi şi Bilall Farrah. Eroii principali sunt simpaticii detectivi Mike Lowrey, interpretat de Will Smith, şi Marcus Burnett, în rolul căruia îl veţi revedea pe Martin Lawrence.

Smith şi  Lawrence,  în „Băieţi răi”,  din 1995
Smith şi Lawrence, în „Băieţi răi”, din 1995

Ca şi în primele două filme din serie, „Băieţi răi”, din  1995, şi „Băieţi răi II”, din 2003, protagoniştii dovedesc că sunt în cea mai bună formă pentru a-i prinde pe răufăcători, în ciuda trecerii anilor. Nu lipsesc împuşcăturile pe străzile din Miami şi cascadoriile care te ţin cu sufletul la gură. Atât Will Smith, cât şi Martin Lawrence, arată la fel de bine ca în primul film din serie, care i-a consacrat. Will Smith se menţine tânăr datorită faptului că se fereşte de vicii. Nu bea, nu fumează şi nu consumă droguri. Are mare grijă de trupul său, pe care îl păstrează musculos şi în formă datorită exerciţiilor la sală. Starul, cu o avere de 350 de milioane de dolari, este căsătorit cu Jada Pinkett (48 de ani) din 1997. Ei au împreună doi copii, Jaden, de 21 de ani, şi Willow, de 19 ani. Pe de altă parte, Martin Lawrence spune că nu face nimic special pentru a ţine la distanţă bătrâneţea şi că doar genele bune îl ajută să se menţină în formă. Cu o avere de 110 milioane de dolari, el a fost căsătorit cu Patricia Southall, între 1995-1997, şi cu Shamicka Gibbs, între 2010-2012. Este tatăl a trei copii. 

Cum arată astăzi bătăuşii legendari de la Hollywood 

Tom Cruise (57 de ani) a frânt multe inimi în rolul pilotului Maverick din filmul “Top Gun”, lansat în 1986. În mod miraculous, actorul, cu o avere de 570 de milioane de dolari, este neschimbat la 34 de ani de când a întruchipat celebrul personaj. El a reluat rolul pentru un nou film, intitulat “Top Gun Maverick”, care va fi lansat la 26 iunie 2020.

Sylvester Stallone (73 de ani) arată aşa de bine, încât nu îţi vine să crezi că este septuagenar.  Starul, cu o avere de 400 de milioane de dolari, a jucat în primul film “Rambo First Blood”, în 1982. Anul trecut, Stallone a revenit cu un fizic la fel de musculos şi în formă în filmul “Rambo Last Blood”, uimind publicul.

Bruce Willis (64 de ani) a făcut furori cu trupul său bine făcut în filmul “Greu de ucis” din 1988. Astăzi, după 32 de ani, arată la fel de bine făcut, deşi a pierdut părul. Starul, cu o avere de 250 de milioane $, va reveni în “Greu de ucis” VI, despre care încă nu se ştie când va fi lansat. Ultimul film din serie, “Şi mai greu de ucis”, a avut premiera în 2013.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net