Wiz Khalifa, prima reacție după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul Beach, Please!

Trapperul Wiz Khalifa a reacționat pe Instagram, după ce a fost săltat de polițiști pentru că a fumat marijuana pe scena festivalului "Beach, Please!". Acesta a explicat momentul și a spus că: „o să revin în România, dar fără un joint uriaș."

Wiz Khalifa Foto: FB
Wiz Khalifa Foto: FB

Ce mesaj a postat Wizz Khalifa 

Wizz Khalifa a postat un mesaj, pe Instagram, după ce a fost săltat de jandarmi pentru că a fumat un joint cu marijuana în timpul concertului la "Beach, Please!". „Spectacolul de aseară a fost extraordinar. Nu am vrut să arăt lipsă de respect faţă de România prin faptul că am fumat pe scenă. Au fost foarte cumsecade şi mi-au dat drumul. O să revin în curând. Dar data viitoare fără un joint uriaş", a transmis artistul.

Ce au declarat polițiștii

„Față de cel în cauză, a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale. Din cercetări a reieșit că acesta, pe parcursul unui recital susținut în cadrul unui festival de muzică ce se desfășoară în stațiunea Costinești, județul Constanța a deținut peste 18 grame de canabis (drog de risc) și a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis, sub forma unei țigări artizanale”, au mai transmis polițiștii.

Wizz Khalifa, săltat de jandarmi Foto: YouTube
Wizz Khalifa, săltat de jandarmi Foto: YouTube

Care a fost mesajul lui Selly, co-fondator „Beach, please!”

Selly, co-fondator „Beach, please!”, a avut o primă reacție în urma controversei legate de cunoscutul cântăreț. „Așa cum am anunțat încă de dinainte de festival, avem toleranță zero față de substanțele interzise, de orice tip. Festivalul nostru rămâne dedicat asigurării unui mediu sigur și plăcut pentru toți participanții și vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru a menține aceste standarde. Din acest motiv dorim ca focusul nostru astăzi să fie buna desfășurare a concertelor de diseară. Vom reveni cu declarații video și audio în cursul zilei de astăzi", a declarat Andrei Șelaru în cadrul unui comunicat de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net