Zayn Malik este istorie! Gigi Hadid iubeşte din nou. Cine este musculosul care i-a furat inima

image
Tyler Cameron este concurent în emisiunea "Burlăciţa", Statele Unite ale Americii

Gigi Hadid (24 de ani) este unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului, ea defilând pe cele mai mari podiumuri ale lumii alături de sora mai mică, dar la fel de frumoasă, Bella. Din punct de vedere profesional Gigi are tot ce şi-ar fi putut dori, iar cariera ei se află pe pantă ascendentă. Lucrurile nu au fost la fel de simple pentru Gigi, însă, în sfera vieţii personale. Anul 2019 a fost unul dificil, în care i-a spus adio celui alături de care a trăit o poveste de iubire timp de patru ani, cântăreţul Zayn Malik. Iată că, totuşi, începe să se vadă luminiţa de la capătul tunelului. Cine este cel care i-a adus pe buze?

Gigi Hadid a avut un an dificil, din punct de vedere personal, după ce a pus capăt unei relaţii de patru ani pe care a avut-o cu fostul membru One DIrection, Zayn Malik. Despărţirile şi împăcările au fost la ordine zilei în cadrul legăturii lor, aşadar fanii cuplului au sperat că cei doi vor găsi o cale de mijloc şi vor avea puterea să ierte pentru a-şi acorda o nouă şansă. Se pare că, de această dată, ruptura este una definitivă, iar Gigi şi-a găsit fericirea în alte braţe, potrivit elle.com.

image
Zayn Malik şi Gigi Hadid au format un cuplu timp de aproximativ patru ani

Zayn Malik şi-a vândut casa din New York pentru a evita întâlnirea cu Gigi

Modelul a trecut de etapa în care se gândea la ce ar fi putut face pentru a-şi salva relaţia cu Zayn şi a decis să primească o altă persoană în viaţa sa. Este vorba despre Tyler Cameron, concurent în emisiunea Burlăciţa de peste Ocean. Potrivit publicaţiilor internaţionale, Zayn a aflat că fosta iubită a fost surprinsă de fotoreporteri în compania unui alt bărbat şi este din cale afară de supărat şi de dezamăgit. Durerea pe care a simţit-o la aflarea acestei veşti l-a făcut să îşi vână apartamentul din New York City, situat în apropierea locuinţei deţinute de Gigi Hadid. 

image
Zayn Malik şi Gigi Hadid au format un cuplu timp de aproximativ patru ani Foto:Arhivă personală

Gigi şi Tyler au fost văzuţi plimbându-se pe străzile din New York şi participând la petrecerea organizată de un prieten comun. Deşi par să fie îndrăgostiţi şi ce comportă mai apropiat decât o fac nişte simpli prieteni, Gigi şi Tyler nu au confirmat oficial faptul că formează un cuplu. Îngeraşul Victoria's Secret a făcut un pas important şi i l-a prezentat pe Tyler mamei sale, care este încântată de noul Făt Frumos care i-a furat inima fiicei. 

"Familia lui Gigi chiar s-a bucurat să îl aibă alături pe Tyler. Gigi i-a spus mamei ei şi lui Joe cu mult înainte faptul că îl va aduce şi pe Tyler la fermă, dar şi că îşi doreşte să îl înveţe cum să călărească pentru că este ceva ce ea adoră să facă. Aşa că au călărit şi s-au bucurat de timpul petrecut împreună", au declarat surse apropiate familiei lui Gigi Hadid.

Citeşte şi

Modelul Gigi Hadid i-a băgat în boală pe fanii unei echipe minuscule

Gigi Hadid, îngrijorător de slabă. Cum le răspune modelul celor care o consideră anorexică

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
FotoJet (4) jpg
cub anamaria prodan divorț png
cub alina sorescu png
 Harta cu oraşele din sud-estul Ucrainei - Centrala Nucleara Zaporojie - Mariupol -Donbas - Crimeea FOTO Shutterstock
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg