Zendaya cea mai elegantă și dezgolită vedetă a anului în topul Fabulous Fashion

Starurile au creat trend-uri, au avut parte de momente de fashion aparte și au apărut fără niciun defect ceea ce a readus în prim plan bucuria de a face parada modei.

Zendaya - foto Profimedia
Zendaya - foto Profimedia

Acum, la final de an, Clemmie Fieldsend a oferit Premiile Fabulous Fashion celor mai stilate celebrități din anul 2021, informează The Sun, împreună cu care este distribuit suplimentul săptămânal pentru femei ”Fabulous”.

Zendaya, cel mai bine îmbrăcată - foto Profimedia
Zendaya, cel mai bine îmbrăcată - foto Profimedia

Cel mai bine îmbrăcată - Zendaya

Cu dpouă filme de succes la activ, Dune și Spider Man, Zendaya ne-a adus nenumărate ținute numai bune de cumpărat și admirat în vitrine în anul 2021.

Actrița de 25 de ani a căștigat respectul și premiul CFDA Fashion Icon of The Year printr-o ținută impresionantă ce a provenit de la designeri precum Valentino, Balmain și Alexander McQueen, o victorie bine-meritată pentru tânăra regină a modei.

Contracandidate: Actrița Anya Taylor-Joy a avut parte de un an triumfător cu aparițiile ei uimitoare de pe covorul roșu. Și Hailey Bieber a strălucit de asemenea în timpul Paris Fashion Week.

Kendall Jenner, cel mai bun trendsetter - foto Profimedia
Kendall Jenner, cel mai bun trendsetter - foto Profimedia

Cel mai bun trendsetter - Kendall Jenner

Modelul Kendall Jenner a dat lovitura la Gala Met din New York, pe covorul roșu, în septembrie, când a purtat o rochie transparentă inspirată de la actrița Audrey Hepburn, un icon fashion la rândul ei.

Tânăra de 26 de ani a lansat trendul rochiilor transparente, care au fost purtate de atunci de către toată lumea care este cineva și totul datorită salvatoarei acestui stil vestimentar care este vedeta de TV sus-menționată.

Contracandidate: Colegele ei fotomodele Bella Hadid, 25 de ani, Zoe Kravitz, 33 de ani, au purtat la rândul lor haine transparente și îndrăznețe de-a lungul acestui an.

Kate Middleton, cel ,mai bun moment de modă - foto Profimedia
Kate Middleton, cel ,mai bun moment de modă - foto Profimedia

Cel mai bun moment fashion - Kate Middleton

Fanii au așteptat aproape doi ani lansarea filmului cu James Bond ”No Time to Die” în cinematografe, dar la premiera din octombrie, din Londra, toți ochii au fost pe Kate. Ducesa de Cambridge, de 39 de ani, a fost transformată într-o fată Bond cu o rochie cu capă imprimată cu aur creată de Jenny Packham.

Contracandidate: Billie Eilish a atins un milioan la like-uri pe Insta în șase minute și a scris istorie pe coperta Vogue, în timp ce Bella Hadid a smuls titlurile de primă pagină într-o rochie neagră îndrăzneață.

Cel mai bine bărbat Dominic Calvert-Lewin - foto Instagram
Cel mai bine bărbat Dominic Calvert-Lewin - foto Instagram

Cel mai bine bărbat - Dominic Calvert-Lewin

De la David Beckham încoace nu am mai avut un fotbalist atât de stilat ca Dominic.

Atacantul echipei Everton a făcut senzație cu apariția pe coperta revistelor costumat în nstilul ”înapoi la școală”, cu genți Channel. Tânărul de 24 de ani de la Everton a cfreat o ligă a stilului pe cont propriu.

Contracandidați: Pe cel de al doilea loc se află Prințul William, cu blazerul la baza gâtului, din catifea. A treia poziție îi revine lui Harry Styles, de 27 de ani, care a continuat să amestece ținutele feminine cu cele masculine și accesoriile din piele de boa.

Cel mai bun sado-maso - Kim Kardashian - foto Profimedia
Cel mai bun sado-maso - Kim Kardashian - foto Profimedia

Cel mai bun sado-maso - Kim Kardashian

Kim nu e deloc străină de ținutele sexy, dar femeia de 41 de ani s-a întrecut pe sine cu un look de dominatoare sado-maso, în septembrie. Stilul bondage a devenit ulterior popular și la alte vedete, inclusiv la actrița Sharon Stone.

Masca de față balaclava a lui Kim de la Gala Met a fost una dintre cele mai căutate ținute de Halloween de pe Google.

Contracandidate: Madonna s-a reinventat în Madam Whiplash și Leigh-Anne Pinnock a optat pentru o ținută din piele mulată.

Cel mai bine îmbrăcați - Ben și Jen - foto Profimedia
Cel mai bine îmbrăcați - Ben și Jen - foto Profimedia

Cel mai bine îmbrăcați - Ben și Jen

După ce și-au reînfiripat pasiunea și au devenit oficial un cuplu pe Instagram în iulie, vedetele de cinema Ben Affleck, 49 de ani și Jennifer Lopez, 52 de ani, au apărut pe covorul roșu în decembrie, pentru prima oară în calitate de cuplu, la premiera ”The Last Duel”, în New York. Perechea și-a asortat aspectul monocrom și de atunci până acum și-au asortat de fiecare dată ținutele.

Contracandidați: Alte cupluri bine îmbrăcate sunt Kourtney Kardashian și Travis Baker, iar Megan Fox și Machine Gun Kelly au fost ocupați să își copieze unul altuia ținutele.el mai bun show - Bridgeton - foto Profimedia

Cel mai bun show- Bridgeton - foto Profimedia
Cel mai bun show- Bridgeton - foto Profimedia

Cel mai bun show - Bridgerton

Bridgerton este o senzație pe Netflix și ne-a scos pe toți din amorțeală în ianuarie când a fost rampa de lansare a lui lady Phoebe Dynevor pe scena mondială. Ca rezultat al corsetelor care împing sânii femeilor pe afară purtate în film, cererea de lenjerie intimă a crescut cu 1.000% și a devenit trend pentru celebrități precum Irina Shayk și Maya Jama.

Contracandidați: Thrillerul BBC ”Șarpele”, cu Jenna Coleman, a adus aerul și atmosfera anilor 1970, iar carrie Bradshaw și fetele au revenit cu continuarea serialului ”Sex and The City” intitulată ”And Just Like That”...

Cel mai bun machiaj - Adele

În septembrie, Adele a dezvăluit noul ei look fanilor prin intermediul rețelelor sociale și pe coperta revistei Vogue din SUA și din Marea Britanie, dezvăluind astfel transformarea ei senzațională.

A purtat un corset care a făcut ca în biblia modei să se producă o creștere a cererii de 5.300% și haina purtată de cântăreața de 33 de ani să fie căutată cu peste 4.440% mai mult.

Contracandidate: Lady Gaga s-a transformat pe sine în Patrizia Reggiani pentru filmul de succes House of Gucci și comedianta Rebel Wilson și-a dezvăluit silueta suplă și o nouă garderobă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net