Zoe Saldana, actriţa din ''Avatar'', a născut gemeni

Ultima actualizare:

    Zoe şi Marco s-au căsătorit în secret, anul trecut Foto: Getty
Zoe şi Marco s-au căsătorit în secret, anul trecut Foto: Getty

Frumoasa mulatră, Zoe Saldana, cunoscută pentru rolurile din ''Avatar" şi ''Star Trek'', a adus pe lume, luni, o pereche de gemeni.

Publicaţia online The Mirror a fost prima care a dezvăluit faptul că actriţa în vârstă de 35 de ani a născut gemeni într-un spital din Los Angeles, la doar câteva săptămâni după ce a fost zărită la un eveniment monden mângâindu-şi burtica, semn că de abia aşteaptă să nască.

Vedeta şi-a dorit foarte mult ca totul să se desfăşoare în mare secret, doar familia ştiind de marele eveniment. Ea a luat mai multe măsuri de securitate, asigurându-se că nimeni din presă nu va afla sexul micuţilor, mai scrie aceiaşi sursă.

Zoe Saldana şi artistul italian Marco Perego (35 de ani) s-au căsătorit în secret la începutul verii anului 2013, în cadrul unei ceremonii private la care au participat doar prietenii şi membrii celor două familii.

Surse apropiate cuplului au mărturisit că proaspătul tătic este în culmea fericirii: ''Acesta este un vis devenit realitate pentru cei amândoi. Au fost nerăbdători să devină părinţi. Îşi doresc o familie mare, iar acesta este doar începutul'', conform mirror.co.uk

Zoe Saldana s-a remarcat în ultimii ani în filme precum "Fură şi fugi", "Columbiana", "Blood Ties" şi va juca rolul principal în filmul biografic "Nina", despre viaţa şi cariera celebrei cântăreţe Nina Simone. De asemenea, actriţa americană, în vârstă de 35 de ani, va juca în cele trei continuări ale filmului "Avatar", regizate de James Cameron, care a realizat lungmetrajul original din 2009.

"Avatar 2", primul film din noua trilogie, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane în decembrie 2016. Următoarele filme din această serie vor fi lansate în 2017 şi în 2018.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net