10 ani de când Anca Parghel le cântă îngerilor. Mesajul emoționant de pe mormântul ei

Ultima actualizare:

    Anca Parghel
Anca Parghel

Pe 5 decembrie 2008, cântăreața Anca Parghel s-a stins după o lungă luptă cu cancerul. Știa că are o boală gravă și că în ciuda eforturilor medicilor nu va avea scăpare, așa că s-a împăcat cu ideea. Mormântul ei e şi acum plin de flori, iar pe placa funerară este inscripționat un vers din Nicolae Labiș.

O voce superbă, o interpretă talentată a stilului jazz. Este vorba despre Anca Parghel, cântăreața care s-a stins pe 5 decembrie 2008, la doar 51 de ani. Chiar dacă au trecut aproape zece ani de când a părăsit această lume, fanii încă îi fredonează melodiile. În ultima perioadă a carierei sale, Anca a avut colaborări reușite cu Fly Project și cu Tom Boxer. Piesele ”Brasil” și ”Zamorena” au beneficiat de videoclipuri pline de energie, în care artista apărea în ținute mulate, colorate și accesorizate.


    Mormântul Ancăi Parghel are mereu flori proaspetefoto: Ştefania Stancu
Mormântul Ancăi Parghel are mereu flori proaspetefoto: Ştefania Stancu

Cine putea uita stilul inconfundabil al Ancăi Parghel? Flori colorate sunt și acum la mormântul ei, cavoul fiind extrem de curat și de întreținut, semn că cei doi fii ai regretatei artiste, Ciprian și Tudor, trec frecvent pe la Cimitirul Bellu, acolo unde este îngropată mama lor. Pe piatra funerară pe care apare gravat chipul ei este scris un vers frumos de-al lui Nicolae Labiș, din poezia “Primele iubiri”, ”Eu nu mai sunt, e un cântec tot ce sunt”, iar pe marginea pietrei se poate zări inscripţionată o partitură muzicală.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net