10 ani fără Mădălina Manole. Ion Manole, tată, soț și bunic care a pierdut totul: «Mi-am văzut nepotul doar în ziare»

Mormântul cântăreţei de muzică uşoară
Mormântul cântăreţei de muzică uşoară

Se împlineşte un deceniu de când Anca Magdalena Mircea, cunoscută ca Mădălina Manole, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Pe 14 iulie 2010, solista de muzică uşoară a băut pesticid, care a ucis-o pe loc, la 43 de ani, chiar de ziua ei de naştere. De atunci, tatăl ei, Ion Manole (77 de ani), nu şi-a mai văzut nepotul.

A băut furadan, un pesticid puternic, pe 14 iulie 2010, exact în ziua în care împlinea 43 de ani, şocând o ţară întreagă. Au trecut zece de ani de când interpreta a provocat, cu gestul extrem, un ocean de regrete şi de durere. De atunci, Ion Manole, tatăl artistei, nu şi-a mai văzut nepoţelul, pe Petru Jr. (11 ani), de care îi este foarte dor, întrucât relaţiile dintre familia Mădălinei şi soţul acesteia, Petru Mircea (51 de ani), s-au deteriorat când s-a prăpădit cântăreaţa. Pe soţia lui, Eugenia, mama Mădălinei, a pierdut-o în martie 2017, răpusă de un cancer pulmonar. Fiul său, Marian Manole (51 de ani), şi băiatul acestuia, Mihăiţă (22 ani), l-au ajutat să treacă peste suferinţe. ”Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie”, ni se confesează, îndurerat, Ion Manole.  

Petru Mircea, anul trecut, alături de Petru Jr.
Petru Mircea, anul trecut, alături de Petru Jr.

Pe celălalt nepot, Petru Jr., fiul Mădălinei, nu l-a mai văzut de mic, din cauza relaţiilor tensionate dintre el şi ginerele său. ”L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. - azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: <<Unde e copilul de nu a venit şi el, e la Botoşani?>>. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea”, mai spune, cu lacrimi în ochi, tatăl artistei.  


    Petru Mircea, anul trecut, alături de Petru Jr.
Petru Mircea, anul trecut, alături de Petru Jr.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Fiul Mădălinei Manole a crescut şi seamănă leit cu mama lui. Ce grijuliu e Petru Mircea cu băiatul!

Marian Manole: «L-aş ierta după opt ani pe soţul Mădălinei, de dragul nepotului!»

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg