10 poze în care Cristi Borcea și Valentina Pelinel și-au asortat ținutele. Cei doi se îmbracă aproape la fel

19 iunie 2021
article img
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copiifoto: Instagram

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt de nedespărțit de când familia lor s-a reîntregit, odată cu eliberarea din închisoare a fostului investitor de la Dinamo. Viața lor se învârte acum în jurul celor 3 copii, dar și în jurul afacerilor care le asigură conturile pline. În ultima vreme, Valentina și Cristi sunt din ce în ce mai prezenți pe rețelele sociale sau la evenimente, unde parcă fac parada modei.

Cristi Borcea (51 de ani) nu a fost niciodată codaș la capitolul vestimentație, însă aportul soției, care a lucrat ani buni în industria fashion, se simte. Cristi Borcea și Valentinei Pelinel (40 de ani) parcă se sfătuiesc atunci când pleacă de acasă, căci ținutele lor sunt construite împreună, unitar, și par dependende una de cealaltă. De cele mai multe ori sunt identice din punct de vedere cromatic, iar acest lucru se regăsește și în vestimentația celor trei copii.

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img

Acest aspect a fost remarcat și de fashion-editorul Iulia Albu, care a spus că nu este deloc un lucru rău. "Vreau să vă spun ceva, îmi place foarte  mult cum arată această familie. Mi se pare o familie foarte unită. Valentina este o femeie foarte frumoasă și ține la familia ei. Îmi place că sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună", sublinia Iulia Albu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

article img
foto: instagram

Culorile predominante în garderoba familiei Borcea sunt, evident, culorile dinamoviste, alb-roșu. Cristi și Valentina mai poartă bej, bleumarin, gri, negru, iar din când în când, fostul fotomodel surprinde cu câte o rochie verde-smarald.

Citește și:

FOTO Cristi Borcea, petrecere faraonică pentru majoratul gemenilor. Vali Vijelie și Tzancă Urganul au făcut show

Valentina Pelinel, în costum de baie pentru a promova ștrandul familiei. Soția lui Borcea, topmodel și după trei copii