10 poze în care Mihaela Rădulescu apare fără chiloţi şi sutien

instagram jpeg
Foto: Instagram

Prezentatoarea emisiunii "Ferma", de la PRO TV, se simte mai bine goală decât îmbrăcată! Şi cu asemenea corp are toate motivele!

Se spune că relaţia cu austriacul Felix Baumgartner (49 de ani) a scos şi mai mult la iveală sexualitatea şi senzualitatea Mihaelei Rădulescu (49 de ani). Nimic mai fals. De mai bine de un deceniu, diva de la Monaco îşi arată formele în pictoriale nud.

A slăbit 32 de kilograme după ce l-a născut pe Ayan (14 ani), iar de atunci mănâncă sport pe pâine. Cu un trup de felină şi silicoane voluptuoase, Mihaela Rădulescu îi bagă în boală pe bărbaţi şi seamănă invidie în rândul femeilor. Însă, într-adevăr, de când îşi împarte patul şi viaţa cu austriacul de Cartea Recordurilor, Răduleasca a eliberat şi mai mult “fiara” din ea.

Ne-a arătat cum îi face iubitului omletă în sânii goi, purtând doar o pereche de chiloţi minusculi, cu şnur între fese, dar şi că acum este la modă să faci baie în piscină în costumul Evei. Până şi şefii de la PRO TV au dezbrăcat-o pe Mihaela, filmând-o într-o cadă cu spumă, pentru clipurile promoţionale ale postului. Dar şi pe vremuri, în timpul căsniciei cu Elan Schwartzenberg sau în perioada idilei cu Dani Oţil, diva a renunţat la haine în diverse pictoriale pentru publicaţiile Viva, Tango, GQ, Esquire. Click! te invită să te delectezi cu cele mai fierbinţi ipostaze ale prezentatoarei de la "Ferma", pe care la emisiunea din munţi o vedeţi numai în haine groase, închise până în gât.

stanga
dreapta
esquire jpeg
facebook jpeg
gq jpeg
instagram jpeg
pro tv jpeg
revista tango 3 jpeg
revista tango 1 jpeg
revista tango jpeg
viva 2 jpeg
viva jpeg
borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
laura cosoi png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
vacanta femeie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp