13 faze tari din «Junglă» care nu s-au văzut pe micul ecran

Ultima actualizare:

    Luminiţa Nicolescu, fosta concurentă de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» (PRO TV),  a scris o carte despre experienţa ei de acum doi ani
Luminiţa Nicolescu, fosta concurentă de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» (PRO TV), a scris o carte despre experienţa ei de acum doi ani

Vestita antrenoare a vedetelor, Luminiţa Nicolescu, (63 de ani), va lansa, pe 26 aprilie, volumul “Bună dimineaţa, junglă! Good bye, Africa!”, carte care cu siguranţă se va bucura de succes, căci cuprinde detalii picante despre participarea la show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

La începutul lui 2015, în perioada 1 februarie-8 martie, 13 vedete au acceptat provocarea de a participa la reality-show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmat de PRO TV în jungla africană, mai exact în Parcul Kruger. Printre ei s-a aflat şi Luminiţa Nicolescu, care a adunat toate păţaniile în paginile cărţii sale, “Bună dimineaţa junglă! Goog bye Africa”, publicată la editura ICAR, şi a cărei lansare va avea loc pe 26 aprilie.

Primii de care Luminiţa s-a apropiat şi a format o coaliţie au fost Eliza şi Cătălin Moroşanu, însă “odată ajunşi în camp (n.r. tabără), aveam să constatăm că, treptat, înţelegerea noastră iniţială îşi pierdea din conţinut, se dispersa, se evapora. Începuse un fel de egoism, generat poate de teama de necunoscut, care ne făcea pe toţi să păşim cu prudenţă, în aceeaşi aventură”, a scris vedeta.


    Cartea “Bună dimineaţa, junglă!  Good bye, Africa!” va fi lansată pe  26 aprilie, la “Ritual Bistro“
Cartea “Bună dimineaţa, junglă! Good bye, Africa!” va fi lansată pe 26 aprilie, la “Ritual Bistro“

simeon stalpnicul png
  • “Aveam să descopăr la o anume depărtare de patul meu, care era la marginea taberei, o gheretă acoperită de vegetaţie, în care se afla un cameraman ce filma tot timpul. Asta mi-a dat un sentiment de siguranţă”.
  • La majoritatea probelor erau duşi legaţi la ochi cu maşina şi nu aveau voie să vorbească cu însoţitorii.
  • Şi-au făcut cărţi de joc din hârtiile pe care le primiseră la hotel.
  • Viermii şi scorpionii, pe care Mihai şi Andreea i-au mâncat la o probă, nu erau chiar atât de rele. “Meniul, era, evident, scârbos, totuşi nimic nu dăuna realmente sănătăţii. Erau proteine, viermii erau de laborator, nu purtau microbi, ar fi putut constitui în ultimă instanţă un fel de hrană. Şi cocktailurile din maţe de peşte sau sânge de vacă erau, de fapt, riguros controlate, nimic din toate acestea nu reprezentau un pericol pentru sănătate”.

simeon stalpnicul png
  • Mihai Trăistariu i-a cam supărat pe toţi, căci tuşea fără să pună mâna la gură şi scuipa pe unde se nimerea. Din momentul în care a fost atenţionat, lucrurile s-au normalizat. În plus, avea mereu o foame de lup.
  • Medicii erau mereu alături de concurenţi. Dacă aveau probleme, vedetele erau consultate, primeau medicaţie, inclusiv vitaminele C şi B.
  • “Pentru că apa din tabără începuse să-mi facă rău, Cătălin (Moroşanu, n.r.), prietenul şi fratele meu, s-a sacrificat şi, deşi îi era sete, a turnat apa primită în timpul probelor în bidonaş pentru mine”, a scris Luminiţa, care crede că au fost apropiaţi şi pentru că amândoi sunt sportivi şi ştiu să fie disciplinaţi.
  • Luminiţa a mai povestit şi despre maimuţele din junglă. “În jurul taberei era pădurea deasă în care se auzeau triluri de păsări necunoscute şi ţipetele maimuţelor simpatice, cu blană gri, guralive şi jucăuşe. Săreau din copac în copac, făceau scandal şi aruncau în noi cu fructe verzi spre hazul tuturor”.
  • “Merişor (n.r- Elena Merişoreanu) nu se necăjea niciodată şi lua totul în glumă, făcea haz de orice necaz, îi plăcea să doarmă afară, spunea bancuri deocheate şi se bucura când vedea cum chipurile noastre se luminau”.
  • Şi ea, şi Gabi Jugaru au văzut un animal cum le-a traversat tabăra. “În noaptea aceea s-a întâmplat ceva straniu, iar Gabi mi-a spus că a văzut şi el. Un animal, nu mi-am putut da seama ce era, negru, a trecut prin tabăra noastră”.

simeon stalpnicul png
  • Ruby dormita în timpul zilei. La un moment dat au avut probleme cu tenul. Ea a primit săpun de faţă şi o alifie. Plângea, era disperată gândindu-se că va dezamăgi publicul, după ce va apărea cu o aşa faţă.
  • Luminiţa găsise o modalitate ca să păcălească foamea: “De câte ori simţeam că stomacul meu se macină în gol, apelam la respiraţia profundă din hata yoga, după care se instala starea de bine şi de echilibru.      

Cine e Luminiţa Nicolescu

simeon stalpnicul png

Este fostă sportivă de performanţă, antrenor de fitness, yoga, aerobic şi recuperare medicală, printre elevele sale numărându-se Andreea Raicu şi Valentina Pelinel. Luminiţa e căsătorită cu Cătălin Petru Nicolescu şi au împreună o fiică, pe Mădălina Georgia, care locuieşte în Olanda. Ea deţine şi o editură, desenează, scrie cărţi pentru copii şi a lansat o colecţie de costume de fitness.  

Pro TV face «Fort Boyard» cu vedete româneşti


    Aici vor avea  loc filmările
Aici vor avea loc filmările

Pro TV a anunţat că va difuza celebra emisiune“Fort Boyard”. Show-ul va fi filmat integral în Franţa, în strâmtoarea Pertuis d’Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea. Lansat în 1990, concursul a fost difuzat pentru prima dată în Franţa şi a fost preluat în întreaga lume. În fiecare ediţie, câte o echipă formată din cinci celebrităţi din România va încerca să ducă probele la capăt, pentru a deschide comoara şi pentru a câştiga premiul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net