EXCLUSIV Cum îşi alină dorul de fiică mama Laurei Stoica, la 16 ani de la moartea ei

Ultima actualizare:

Pe 9 martie s-au împlinit 16 ani de la moartea Laurei Stoica, într-un cumplit accident de mașină, în care a pierit şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu, baterist în trupa sa. Mama solistei a dezvăluit că îi ascultă mereu muzica fiicei sale şi nu se desparte de fotografiile cu Laura. Elena Stoica a vorbit despre cei doi nepoţi care îi alină suferinţa.

cub laura stoica png

Laura Stoica a murit în urmă cu 16 ani, într-un crunt accident de maşină. Anii s-au scurs repede, iar acum publicul o are în inimi datorită melodiilor ei frumoase, interpretate într-o manieră atât de caldă, dar cu o voce atât de tonală, unică ei. Mama Laurei Stoica își alină dorul prin fotografiile pe care le are, prin muzica ei care o trezește zilnic, şi, mai ales, prin amintirile pe care le are încă vii cu scumpa ei fiică.

 "Au trecut destul de mulți ani, și cumva pot să spun că m-am resemnat cu acest gând. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple, zilele omului sunt de la El de Sus. Însă o am pe Laura în gând, amintindu-mi de perioada copilăriei ei, de momentele emoționante de la concursurile de muzică. O am pe Laura în ochi prin prisma fotografiilor cu ea care stau în același loc de când nu mai este ea. O am în urechi prin prisma muzicii ei nelipsite din casă, vocea ei, mesajul pieselor. Nu am mai visat-o de mult timp", a mărturisit doamna Elena, mama Laurei Stoica, pentru Click!.

Mama Laurei Stoica, Elena
Mama Laurei Stoica, Elena

Nepoții îi mai alină dorul. Are doi băieți, unul stabilit la Londra, iar celălalt in București. Cel de peste hotare i-a dăruit doi nepoți de care doamna Elena este foarte mândră.

"Am o nepoată de 17 ani și nepot de 24 de ani. Sunt foarte mândră de ei, ne vizităm rar, dar ne vedem foarte des datorită tehnologiei. Băiatul lucrează in IT, iar fata este la liceu. Mă bucur mult că îi am aproape, chiar și de la distanță", ne-a mai spus doamna Stoica. 

Laura Stoica a murit într-un accident de mașină

În anul 2006, o tragedie a șocat lumea muzicii românești. În seara de 9 martie, Laura Stoica se întorcea în București, alături de logodnicul său, Cristian Mărgescu, după ce susținuse un concert. Înainte de localitatea Sineşti, un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit în plin vehiculul în care se aflau cei doi logodnici. Vestea că Laura și iubitul ei s-au stins din viață a fost cu atât mai cutremurătoare, luând în considerare că artista era însărcinată la acea vreme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net