5 secrete din culisele celor mai dure jocuri de la Ferma. Dezvăluiri de la un om din echipa reality show-ului

Ultima actualizare:
O echipă medicală este în permanență pe margine, în timpul probelor
O echipă medicală este în permanență pe margine, în timpul probelor

Cine „scornește” toate acele probe haioase și dure pe care le vedeți săptămânal la „Ferma. Orășeni vs săteni” (PRO TV)? Cum sunt ele pregătite, cine le testează înainte de a ajunge la vedete? Click! a stat de vorbă cu omul din spatele acestor jocuri și a aflat câteva secrete din culise.

Duelurile și probele de care trebuie să treacă vedetele în cadrul emisiunii nu sunt alese la întâmplare, de persoane „cu imaginație”. Ele au în spate ore întregi de muncă și sunt testate, astfel încât să nu existe riscuri de accidentare. Responsabil cu toate acestea este Mihai Alecu (32 de ani), producătorul de jocuri care a început totul din pasiune. 

Sunt inventate de Mihai Alecu și sunt testate de oameni obișnuiți din echipă

„Fac parte din echipa show-ului Ferma încă de la început. În primii ani am fost în echipa de producție, dar în paralel mă implicam în partea de jocuri și astfel am început să învăț. De doi ani colaborez și cu firme din străinătate, ca freelancer”, își începe povestea Mihai Alecu. 

Mihai Alecu pregătește decorul pentru una dintre probe
Mihai Alecu pregătește decorul pentru una dintre probe

A ajuns să lucreze în 8 țări și 30 de orașe, printre care și Dubai. „Am lucrat la cel mai mare traseu de obstacole din lume, care în acest moment este în construcție în Dubai. Dar în acest an am revenit în țară special pentru Ferma, unde de această dată am un rol dedicat în întregime producerii de jocuri. Funcția mea se cheamă Game Producer: eu inventez tot ce înseamnă probe, jocuri, dueluri în emisiune și coordonez echipa care se ocupă de ele”, explică el. Ne dezvăluie, astfel, 5 secrete care nu se văd la televizor.

5 secrete de la Ferma, care nu se văd la televizor

1. Există o echipă care lucrează doar pentru jocuri

Mihai Alecu, „inventatorul” duelurilor, coordonează o echipă formată din 5 băieți. Ei confecționează toate materiale de care e nevoie în cadrul probei, amenajează decorul, creează trasee etc.

Echipa PRO TV testează exercițiul înainte de a-l da concurenților
Echipa PRO TV testează exercițiul înainte de a-l da concurenților

2. Probele sunt testate înainte de oameni obișnuiți

Înainte de a ajunge la vedete, absolut toate jocurile sunt verificate amănunțit, producătorul e atent la detalii, pentru a preveni eventuale accidente și a nu pune în pericol siguranța concurenților. Cum ei nu sunt sportivi de performanță și nu au pregătire fizică deosebită, testările se fac de oameni obișnuiți din echipă: reporteri, un analist financiar, o asistentă personală a unui director etc. Asta după ce în primă etapă probele sunt testate de Mihai Alecu în persoană și de ehipa lui.

3. De la idee la practică trec aproximativ 24-36 de ore

În acest timp, se concepe proba, se stabilește necesarul de materiale, se achiziționează, se montează și apoi se testează exercițiul.

4. O ambulanță este în permanență pe margine


    O echipă medicală este în permanență pe margine, în timpul probelorfoto: PRO TV
O echipă medicală este în permanență pe margine, în timpul probelorfoto: PRO TV

La fiecare duel, o echipă de prim ajutor formată din asistent medical și ambulanță, ori medic și ambulanță se află în zonă, gata să intervină la nevoie. Ei pot asigura toate situațiile neprevăzute, de la căzături și mici lovituri, până la eventuale atacuri de panică.

5. Cadru pregătit în doar 30 de minute

Pentru duelurile de fermier șef, organizatorii au la dispoziție două variante de probe (una pentru concurenți de același sex, una dacă sunt fată și băiat). Află proba aleasă după desemnarea concurenților. Din acel moment, echipa emisiunii are la dispoziție doar 30 de minute să pregătească decorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net