5 vedete din România care au fost condamnate la închisoare

Ultima actualizare:

    Iată 5 vedete din România care au fost condamnate la închisoare! Foto: Colaj Click!
Iată 5 vedete din România care au fost condamnate la închisoare! Foto: Colaj Click!

Având în vedere că se spune că celebritatea și banii reușesc să schimbe sau să influențeze negativ caracterul omului, vedetele ar putea avea o scuză atunci când vine vorba de condamnările lor la închisoare. După ce au decis să se situeze de cealaltă parte a legii, cinci vedete autohtone au plătit acțiunile lor cu prețul libertății sau al pătării imaginii personale, în cazul celor mai norocoși. Iată motivele pentru care cinci vedete autohtone au fost condamnate la închisoare!

Cea mai recentă condamnare a primit-o Ilie Năstase, care nu a luat prea în serios avertizările forțelor de ordine cu privire la urcarea la volan sub influența băuturilor alcoolice. Fostul tenismen este acuzat, astfel, de conducerea unui vehicul în stare de ebrietate și sustragere de la prelevarea de probe, după ce un echipaj de poliție l-a oprit și a constatat aceste fapte.

Ilie Năstase, două dosare penale în aceeași zi

Ilie Năstase a cerut judecata în procedura simplificată, recunoscând faptele săvârșite, iar instanţa i-a admis cererea. Fostul jucător de tenis a spus că este de acord cu munca în folosul comunității. „Regret foarte mult situația. Am și eu o familie, copii și regret”, a spus Ilie Nastase, la momentul respectiv.

Totuși, în acea zi, fostul tenismen a reușit să se trezească cu două dosare penale, după ce mai târziu, a fost surprins din nou în trafic, de data aceasta la bordul unui scuter, deși permisul său fusese suspendat. Pe drum, agenții de la Circulație l-au oprit și amendat din nou. 2.305 lei și 6 puncte de penalizare a primit Ilie Năstase, însă acesta a contestat în instanță procesul verbal. 

În cele din urmă, Ilie a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sectorului 1. Hotărârea nu este definitivă și poate fi contestată la instanţa superioară.

Ilie și Brigitte Năstase au în comun o fostă căsnicie, un divorț, dar și condamnările la închisoare
Ilie și Brigitte Năstase au în comun o fostă căsnicie, un divorț, dar și condamnările la închisoare

Brigitte Năstase, un an și jumătate în arest

Nici fosta lui soție, Brigitte Năstase, nu este străină de condamnările la închisoare. Spre deosebire de fostul tenismen însă, aceasta a și văzut cum este viața de după gratii. Fosta soție a lui Ilie Năstase a ispășit o pedeapsă de un an și jumătate în închisoare, după ce a fost acuzată de tâlhărie și complicitate la privare de libertate, la scurt timp de moartea primului ei soț, Octavian Sfăt, după ce i-a preluat acestuia afacerile.

Experiența din pușcărie nu a doborât-o pe Brigitte, care, deși la un moment dat și-a dorit să se sinucidă, și-a găsit rapid o ocupație care să îi mai alunge gândurile negre. Vedeta a fost nevoită să lucreze la popota închisorii pe toată perioada în care și-a ispășit pedeapsa, dorind să prezinte un comportament exemplar pentru a scăpa cât mai repede din arest și a dezvăluit că acolo a învățat să și gătească, îndeletnicire de care a avut mare nevoie la „Ferma”, competiția de la Pro TV la care participă în prezent. Deși Brigitte a trecut peste experiența ei din închisoare, mai există unele voci care nu uită că a fost după gratii și o cataloghează ca atare.

Cristi Borcea s-a întors din nou după gratii, după o perioadă petrecută alături de familie
Cristi Borcea s-a întors din nou după gratii, după o perioadă petrecută alături de familie

Cristi Borcea, mai mult în închisoare decât liber

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare anul trecut pe 2 iulie, după patru ani și trei luni de închisoare, după condamnarea sa în dosarul Transferurilor.Tribunalul Ilfov a decis eliberarea condiţionată din închisoare a fostului finanţator al lui Dinamo, care și-a revăzut din nou familia, actuala soție și copiii, care în prezent sunt 9 la număr.

Totuși, bucuria libertății nu a durat mult, deoarece Borcea a fost condamnat din nou la arest. Fostul dinamovist a primit o condamnare de 5 ani, iar în 8 februarie s-a prezentat singur la IPJ Ilfov, după care a fost dus la Penitenciarul Rahova. Acasă au rămas soţia Valentina Pelinel, care a dat naștere celor două gemene, dar şi fiul Milan, care abia se obişnuise cu prezenţa tatălui în cele 7 luni care au trecut de la eliberarea acestuia.

Cristi Borcea (49 de ani) a primit 5 ani de închisoare cu suspendare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia, proces început în 2008 şi în care, iniţial, fusese achitat.

Și Cheloo a fost certat cu legea
Și Cheloo a fost certat cu legea

Sișu Tudor a plătit pentru „viața de stradă” pe care a ales-o în trecut

Sişu Tudor, fostul component al formaţiei La Familia, a fost şi el una dintre vedetele care au avut probleme cu legea. În primăvara anului 2013, el a fost eliberat condiţionat. Cântăreţul fusese condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri. Artistul s-a dovedit a fi un deţinut model. El nu a creat probleme, nu s-a bătut şi a stat cuminte în celula de la Jilava. Tudor Sişu şi alţi 15 membri ai unui grup infracţional au fost arestaţi preventiv în mai 2006.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) i-au acuzat pe cei 16 că, într-un an, au distribuit în Bucureşti aproximativ 40 de kilograme de heroină. Sişu nu era la prima experienţă după gratii. El a mai fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc şi arestat în octombrie 2003.

Artistul a fost eliberat atunci în octombrie 2005, iar în mai anul următor a fost din nou arestat. De asemenea, pe numele cântărețului au fost înregistrate mai multe plângeri la poliție, fosta lui soție acuzându-l în repetate rânduri de violență domestică, motiv pentru care a obținut la un moment dat și un ordin de restricție împotriva acestuia.

Sișu, probleme cu drogurile și violența
Sișu, probleme cu drogurile și violența

Cheloo, la un pas de condamnare cu executare

În 2014, Cheloo a scăpat ca prin urechile acului de o condamnare cu executare. Cântăreţul a fost iertat de cel pe care l-a lovit crunt, în urmă cu ani buni, Dj-ul Dan Apetria. Cinci ani de închisoare, atât risca să primească Ştefan Cătălin Ion, cunoscut sub pseudonimul de Cheloo. Acum însă totul face parte din trecutul hip-hoperului. 

Cel pe care l-a bătut până la băgat în spital, la sfârşitul anului 2010, Dj-ul Dan Apetria a revenit la sentimente mai bune şi l-a iertat pe cântăreţ. Cei doi au depus la Judecătoria Sectorului 2 un acord de împăcare, care îl scapă pe Cheloo de acuzaţia de lovire sau alte violențe. În 2017 însă, artistul a întâmpinat din nou probleme cu legea. Cheloo a primit atunci doi ani cu suspendare, după ce a recunoscut ca a consumat si distribuit droguri prietenilor și apropiaților, mai exact cannabis.

Citește și:

5 vedete din România care au avut probleme cu legea! Statutul lor nu a impresionat pe nimeni

Cazier de vedetă! 4 celebrităţi de la noi care au făcut puşcărie

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net