6 vedete se adună azi să ciocnească un pahar de șampanie. Pe cine sărbătoresc

12 mai 2021
article img
Se va bea șampanie și se va mânca tort. Sărbătoritul zilei este Tudor Furdui, prezentator TVRFoto: Pixabay

Ștefan Bănică Jr., Virgil Ianțu, Cosmin Cernat, Ioan Andone, Cornel Dinu și Tudor Furdui se întâlnesc azi să ciocnească un pahar de șampanie și să mănânce câte o felie de tort. Sărbătoritul este Tudor Furdui, prezentatorul știrilor sportive de la TVR, care azi, 12 mai, împlinește 53 de ani.

„Nu m-am ferit niciodată să-mi spun vârsta, chiar dacă tot stau să mă întreb când au trecut anii... Mai ieri aveam 33 și mă angajam la TVR ca reporter. În 2021 se împlinesc 20 de ani de atunci”. Râde şi se gândeşte cu drag la aniversările de 40 şi 50 de ani, când în jurul lui au fost aproape 70 de invitaţi, iar orchestra cu muzica live, şampania, tortul şi meniurile alese i-au delectat pe invitaţi.

Deşi nu se dă în vânt nici după şampanie, nici după tort, acestea nu vor lipsi la aniversarea de miercuri. Dar pentru că suntem încă în pandemie, Tudor va sărbători în formație restrânsă, doar cu câțiva dintre prietenii lui dragi, cu care se ştie de zeci de ani. „Ștefan Bănică, Virgil Ianțu, Cosmin Cernat, Ioan Andone și Cornel Dinu, care mi-e ca un tată, dar și alți câţiva oameni dragi îmi vor fi alături. Toți șase avem un grup pe WhatsApp - se numește Champions League”, ne-a povestit Tudor.

article img
Tudor Furdui prezintă Știrile Sportive la TVR

Cel mai frumos cadou pe care l-a primit până acum

Cea mai frumoasă aniversare de ziua lui, când s-a trezit şi cu „cel mai cel cadou”, s-a întâmplat la 12 mai 2006. „Exact în ziua aceea am aflat că voi fi tată. A fost ceva unic. Și nu cred că poți primi un cadou mai special! Și acum îi spun fiului meu că el e cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată!”, ne-a mărturisit jurnalistul Ştirilor Sportive TVR, Tudor Furdui. Acum, Alec Dimitri are 14 ani şi aproape îl întrece la înălţime pe tatăl lui.

Ce îşi doreşte azi, de ziua lui

„Poate sună a clișeu, dar tot ce-mi doresc este să fiu sănătos; la fel și pentru familia mea. Suntem expuși la atâtea pericole, încât sănătatea mi se pare cea mai prețioasă. Iar profesional, îmi doresc ca proiectul „Microbist de România”, unul în care m-am implicat 100%, să aibă continuitate. Aștept cu nerăbdare ediția a doua”.

Cum ziua lui este miercuri, când la TVR 1 se difuzează un nou episod „Microbist de România”, Tudor este convins că el şi prietenii lui vor trage cu ochiul şi la ce se întâmplă în episodul 3 al show-ului filmat în Maldive, destinat celor mai înfocaţi suporteri ai fotbalului românesc. Potrivit unui comunicat TVR 1, o probă individuală în care adrenalina e la maximum, dar şi una pe echipe, super-distractivă, ne aşteaptă miercuri, 12 aprilie, de la ora 22.00, în al treilea episod „Microbist de România”. Vom putea urmări o spectaculoasă premieră mondială: primul concurs de Subwing din lume!