8 schimbări importante la „Românii au talent”. Show-ul revine vineri, la PRO TV, în condiții de pandemie


  Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoșfoto: PRO TV
Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoșfoto: PRO TV

Cu public doar online, distanțare, testări săptămânale și reguli stricte pentru concurenți. Așa începe, de vineri seara, sezonul 11 „Românii au talent”. De această dată, în premieră, vor fi două ediții pe săptămână, număr dublu de concurenți și numeroase schimbări impuse de regulile de protecție împotriva coronavirusului.

După un sezon încheiat în plină pandemie, cu o finală desfășurată strict online, emisiunea „Românii au talent” revine în forță la început de 2021. S-a adaptat condițiilor, s-a reinventat. Concurenții nu vor mai fi susținuți în culise de rude și prieteni, nu vom mai vedea public în sală, nici îmbrățișări. Situație destul de complicată pentru un show bazat pe emoție. Cu toate acestea, producătorii de la PRO TV au reușit să găsească soluții pentru ca spectacolul să nu-și piardă nici măcar un pic din farmec și strălucire. Iată ce schimbări vei vedea în acest nou sezon!


  Emisiunea va fi difuzată de două ori pe săptămână, vinerea și lunea, de la ora 20.30foto: PRO TV
Emisiunea va fi difuzată de două ori pe săptămână, vinerea și lunea, de la ora 20.30foto: PRO TV
 • Filmările pentru preselecții au avut loc în octombrie, pe parcursul a circa 4 săptămâni. Potrivit reprezentanților PRO TV, se desfășurau în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, iar înaintea unui asemenea „calup”, vinerea, întreaga echipă era testată. Andi Moisescu a fost depistat pozitiv pe la jumătatea perioadei de filmări, în timpul unui astfel de control. Nu apucase să intre în contact cu nimeni și nu a pus pe nimeni în pericol.
 • Absolut toată lumea din echipă poartă măști de protecție, unii inclusiv viziere. Singurii care nu poartă mască sunt cei doi prezentatori și cei patru jurați, care apar „pe sticlă”.


  Juriul „Românii au talent”: Florin Călinescu, Alexandra Dinu, Andra și Andi Moisescufoto: PRO TV
Juriul „Românii au talent”: Florin Călinescu, Alexandra Dinu, Andra și Andi Moisescufoto: PRO TV
 • Nici concurenții nu au purtat mască, dar treceau printr-un triaj epidemiologic, la intrare, și au păstrat distanța față de jurați și prezentatori. Grupurile mari nu au mai trecut pe la Bartoș & Smiley, ci au intrat direct pe scenă.
 • Însoțitorii concurenților, care până acum stăteau cu pumnii strânși și cu sufletul la gură alături de prezentatori, în culise, nu au mai avut acces în acel spațiu, ci au rămas într-un studio separat, unde erau doar filmați.

Publicul va fi online, pe ecrane

 • Pentru prima dată, nu veți mai vedea public în sală, nu veți mai auzi aplauze. În „anul pandemiei”, spectatorii sunt online. „În spatele celor patru jurați este un ecran mare pe care se văd oameni obișnuiți care urmăresc spectacolul online, de acasă. Nu mai vezi publicul, dar îl simți”, au dezvăluit surse din PRO TV.
 • Masa juriului a fost și ea schimbată. Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu au fiecare propriul buton de golden buzz. Prezentatorii au și ei un astfel de buton separat.
 • Jurații nu mai urcă pe scenă să-i îmbrățișeze pe câștigători. „Fiecare își va trăi bucuria în spațiul lui, ceea ce va fi o mare provocare. Să nu uităm că «Românii au talent» este un show cu foarte multă interacțiune. Dar... emoția se va trăi altfel, la alt nivel”, au mai spus reprezentanții emisiunii.
 • Emisiunea va fi difuzată de două ori pe săptămână, vinerea și lunea, de la ora 20.30. „Până acum, sărbătoream finalul de săptămână delectându-ne cu un spectacol, lunea fiind zi de muncă. Noi venim acum să arătăm că săptămâna poate începe cu aceeași stare de bine. În aceste condiții, vom avea un număr dublu de concurenți. Sunt români care au lucrat ani în șir în străinătate și care acum, forțați de pandemie, au revenit în țară și s-au putut înscrie în concurs”.  

„Talentele care vin pe scenă sunt unu’ și unu’. După 11 sezoane, suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional... iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”, a declarat Smiley. „Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”, a adăugat colegul Pavel Bartoș.

Citește și: 

Prima poză cu Alexandra Dinu la "Românii au talent". Cum a fost aranjată actrița pentru marele debut

EXCLUSIV De ce a plecat Mihai Petre de la "Românii au talent". Culisele despărțirii de PRO TV

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
marius buga pro tv foto facebook jpg
înșelat jpg
cladiri bucuresti jpeg
cub dinu maxer fiul png
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg