9 ani fără Iurie Darie. Anca Pandrea nu l-a mai putut comemora pe actor la cimitir

Ultima actualizare:

    Anca Pandreafoto: Click!
Anca Pandreafoto: Click!

Pe 9 noiembrie 2012 românii primeau o veste neplăcută despre îndrăgitul actor Iurie Darie. Iura, cum îi spune jumătatea lui, Anca Pandrea, trecea în neființă la vârsta de 83 de ani. Pe 9 noiembrie, anul acesta, actrița din "Numai iubirea" a cinstit din nou memoria partenerului său, dar într-un alt fel decât și-ar fi dorit.

Din cauza problemelor de sănătate, anul acesta Anca Pandrea (75 de ani) nu a putut face parastas pentru jumătatea sa, îndrăgitul actor Iurie Darie. "Anul acesta nu am putut să fac nimic pe ploaie, pe frig. I-am dat unei prietene, Zoița, o lumânare aprinsă ca să meargă în lumină iubitul meu Iura. Nu am avut cum să ies din casă pe ploaia aceasta. Am stat în casă amândouă și am primit telefoane de la oameni care îl iubesc pe Iura și am povestit cu ei. Am privit pozele cu Iura de pe pereți și din albume și am depănat amintiri cu prietena mea", ne-a mărturisit Anca Pandrea, cu nostalgie.


    Anca Pandrea și Iurie Darie
Anca Pandrea și Iurie Darie

Actrița se simte mai bine după problemele de sănătate avute și a încercat să marcheze momentul așa cum a putut, față de anii trecuți când a făcut pomeni cu mulți oameni. "Anul acesta m-am protejat de covid și am reușit să stau în casă. Prietenii m-au ajutat să-mi umplu frigiderul și pot să stau multe luni în casă. Am plâns cu o seară înainte, pentru că am conștientizat faptul că se apropie această zi specială", ne-a mai povestit îndrăgită actrița.  

image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
image
actualitate.net