9 ani fără Iurie Darie. Anca Pandrea nu l-a mai putut comemora pe actor la cimitir

Ultima actualizare:

    Anca Pandreafoto: Click!
Anca Pandreafoto: Click!

Pe 9 noiembrie 2012 românii primeau o veste neplăcută despre îndrăgitul actor Iurie Darie. Iura, cum îi spune jumătatea lui, Anca Pandrea, trecea în neființă la vârsta de 83 de ani. Pe 9 noiembrie, anul acesta, actrița din "Numai iubirea" a cinstit din nou memoria partenerului său, dar într-un alt fel decât și-ar fi dorit.

Din cauza problemelor de sănătate, anul acesta Anca Pandrea (75 de ani) nu a putut face parastas pentru jumătatea sa, îndrăgitul actor Iurie Darie. "Anul acesta nu am putut să fac nimic pe ploaie, pe frig. I-am dat unei prietene, Zoița, o lumânare aprinsă ca să meargă în lumină iubitul meu Iura. Nu am avut cum să ies din casă pe ploaia aceasta. Am stat în casă amândouă și am primit telefoane de la oameni care îl iubesc pe Iura și am povestit cu ei. Am privit pozele cu Iura de pe pereți și din albume și am depănat amintiri cu prietena mea", ne-a mărturisit Anca Pandrea, cu nostalgie.


    Anca Pandrea și Iurie Darie
Anca Pandrea și Iurie Darie

Actrița se simte mai bine după problemele de sănătate avute și a încercat să marcheze momentul așa cum a putut, față de anii trecuți când a făcut pomeni cu mulți oameni. "Anul acesta m-am protejat de covid și am reușit să stau în casă. Prietenii m-au ajutat să-mi umplu frigiderul și pot să stau multe luni în casă. Am plâns cu o seară înainte, pentru că am conștientizat faptul că se apropie această zi specială", ne-a mai povestit îndrăgită actrița.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net