A abandonat lupta! Oana Zăvoranu nu mai face testul poligraf. Află de ce

Ultima actualizare:
Oana şi Pepe au divorţat în 2011
Oana şi Pepe au divorţat în 2011

Oana Zăvoranu s-a răzgândit! După ce a anunţat că va merge până în pânzele albe pentru a demonstra că nu a minţit atunci când a susţinut că a fost bătută de Pepe, fosta soţie a latino-loverului a cântărit mai bine lucrurile şi s-a decis să renunţe.

Bruneta a recunoscut că este dependentă de medicameltele pe care le ia pentru migrenele pe care le are şi nu va putea să refacă testul poligraf la care s-a prezentat de bună voie săptămâna trecută. Oana Zăvoranu a explicat pe contul său de socializare că nebunia creată în jurul acestui scandal cu fostul soţ a ţinut-o trează, însă va remedia în scurt timp problema insomiilor pe care le-a avut. 


    Oana şi Pepe au divorţat în 2011Foto: Click!
Oana şi Pepe au divorţat în 2011Foto: Click!

"De azi mi-am reluat medicamentaţia de care sunt dependentă din cauza migrenelor şi a sinuziţei dobândite în urma schiului de performanţă făcut timp de 7 ani, precum şi a medicamentului acela de dormit, pentru că eram «zombie»:)))...în ultimele 72 de ore, am dormit 5!!!!!!!Am discutat cu oameni ff serioşi şi competenţi care au spus să abandonez ideea cu poligraful penrtu că nu sunt o candidată aptă pentru acesta din 2 motive:1. Medicamentele pe care le iau zilnic de 14 ani nu pot ieşi din sânge în 72 ore...poate într-o jumătate de an, eventual;2. Prin absurd dacă, aş putea să nu le iau (ceea ce este practic imposibil), voi fi ca în "sevraj" şi inaptă de a putea duce o viaţă cotidiană normală, dat fiind migrenele şi insomniile, lucruri care existând, fac ca rezultatul unui test să fie iaraşi ireal....Un om care nu poate vedea în faţa ochilor de durere de cap şi nesomn, nu poate răspunde coerent la nimic...Aşa că am decis să dau toate probele deţinute care îmi vor demonstra FĂRĂ ECHIVOC ADEVĂRUL ŞI CELE SUSŢINUTE, şi nu îmi voi mai pierde o secundă din viaţa mea, decât cu ceea ce contează pentru mine....adică, cariera mea, viaţa mea,interesele mele, fericirea mea şi cei pe care trebuie să îi preţuiesc şi să îi ţin lângă mine...", a scris bruneta pe pagina ei de Facebook.

Săptămâna trecută, Oana Zăvoranu a acceptat de bună voie să fie testată la detectorul de minciuni, însă rezultatul a arătat că ea nu a spus adevărul la întrebările cheie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net