A ajuns o actriță de succes, însă nu și-a uitat rudele sărace

image
Criss îi este recunoscătoare Ruxandrei Ion, care i-a întins, la greu, o mână de ajutor

Avea doar 11 ani când Alex Velea şi Cristina Stoicescu se luptau la ”Dansez pentru tine” (PRO TV), pentru Criss Ciobănaşu, o fetiţă din Botoşani, timidă, cu ochi mari, albaştri. Situaţia delicată a puştoaicei i-a atras atenţia Ruxandrei Ion, care a decis să o ajute financiar găzduind-o, pe perioada şcolii, în somptuoasa ei casă.

Cristina Ciobănaşu s-a născut într-o familie numeroasă din Botoşani, în comuna Vorona Mare, însă s-a zbătut să-şi depăşească condiţia. Norocul ei s-a numit Ruxandra Ion, care a luat-o de suflet pe micuţa cu trăsături de păpuşă. Au trecut de atunci opt ani, răstimp în care Criss a absolvit Liceul de muzică ”Dinu Lipatti” din Capitală şi a devenit o actriţă talentată (n.r.- a jucat în ”Pariu cu Viaţa”, dar şi în telenovela ”Îngeraşii”).

image
Cristina își ajută rudele, inclusiv pe mama ei, (dreapta) cu bani, mâncare și medicamente. Ea a ajuns mândria satului Vorona Mare

Criss îi este recunoscătoare mamei adoptive, dar nu şi-a uitat nici familia, pe care continuă să o ajute cu bani. La vremea când cazul ei fusese mediatizat la PRO TV, tatăl Cristinei, paznic de profesie, era grav bolnav, iar mama ei plecase în Italia, la muncă, pentru a face rost de bani. Criss rămăsese în casa bunicilor, împreună cu fratele ei, Tudor,  şi ajuta la treburile casei.

image
Criss, în 2008

Locuiau cu toţii într-o cămăruţă: ”Sunt norocoasă. Am două perechi de părinţi. Unii, cei naturali, la Vorona, satul în care m-am născut, şi ceilalţi, dobândiţi la 11 ani, în Bucureşti”, ne-a spus ea, cu mândrie. Acum, Cristina este pe picioarele ei. S-a mutat din casa Ruxandrei Ion şi  deţine propriul apartament. Iar de patru ani se iubeşte cu actorul Vlad Gherman: “Vlad a cerut-o pe Cristina de soţie şi probabil că nunta lor se va petrece cândva”, ne-a spus Ruxandra Ion, care acum lucrează la Happy Channel.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Corentin Moutet  Foto Gettyimages (1) jpg
seful aep mituletu buica foto Foto
image
image
image
image
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png