A bătut-o în direct! Nicolae Guţă a pus-o în genunchi pe Iulia


    Nicolae Guţă (47 de ani) şi-a bătut iubita în direct la emisiunea lui Dan Capatos (medalion)Foto Click!
Nicolae Guţă (47 de ani) şi-a bătut iubita în direct la emisiunea lui Dan Capatos (medalion)Foto Click!

Din ce în ce mai multe femei au început să roiască în jurul lui Nicolae Guţă (47 de ani) în ultima perioadă. Manelistul s-a dus când la Narcisa, când la Flori şi, cel mai recent, la Iulia, cea mai nouă iubită a lui. Cu toate acestea, se pare că proaspăta relaţie este una cu năbădăi, iar cântăreţul a avut o ieşire violentă gravă în platoul emisiunii „Un Show Păcătos” de marţi seară (22 septembrie).

Ipoteza că noua iubită l-ar fi înşelat cu fiul Narcisei l-a făcut pe manelist să îşi piardă cumpătul. Nicolae Guţă nu a vrut să mai asculte explicaţiile Iuliei şi a luat-o de păr în direct. Nici agenţii de securitate nu au reuşit să îi despartă pe cei doi în primele câteva momente,  oferindu-i cântăreţului ocazia de a o trânti pe blondă pe jos, în genunchi.

Iulia, snopită în bătaie de Nicolae Guţă

„Imaginile nu sunt destul de clare, nu sunt concludente. Ce căutai cu băiatul Narcisei? Te-a pus Narcisa să te plimbi cu el la 1 noaptea prin parc! Taci din gură, handicapato”, i-a spus Nicolae Guţă Iuliei. Deşi blonda a încercat să se apere, spunând că nu are nici o relaţie cu fiul Narcisei, totul a fost în van, pentru că manelistul nu a mai stat la discuţii şi a început să o agreseze fizic chiar în faţa camerelor de filmat care transmiteau imagini live.

După ce bodyguardul a reuşit să îl îndepărteze pe Nicolae Guţă, Iulia s-a ridicat şi a ieşit din platou plângând. Prima ieşire violentă nu a fost singura, pentru că manelistul a vrut să îl ia la bătaie şi pe Nicuşor, însă a fost oprit la timp.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg